Aya Nakamura - Nakamura

Cover Aya Nakamura - Nakamura
Digital
Rec. 118 / Parlophone 190295530631
Cover Aya Nakamura - Nakamura
Digital
Rec. 118 190295329389
CD
Rec. 118 9029534446

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/11/2018 (Positie 10)
Laatste week notering:03/07/2021 (Positie 96)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:95
Positie aller tijden:434 (3808 Punten)
Combialbum:10/11/2018 / Piek: 10 / Weken: 21
In de landen:
ch  Piek: 20 / Weken: 49
fr  Piek: 3 / Weken: 154
nl  Piek: 10 / Weken: 95
be  Piek: 29 / Weken: 131 (V)
  Piek: 8 / Weken: 155 (W)
it  Piek: 90 / Weken: 4

Tracks

02/11/2018
CD Rec. 118 / Parlophone 9029560857 (Warner) / EAN 0190295608576
02/11/2018
Digital Rec. 118 / Parlophone 190295530631 (Warner) / EAN 0190295530631
Toon detailsAlles beluisteren
1.La dot
  3:21
2.Djadja
  2:51
3.Pompom
  3:10
4.Copines
  2:51
5.Pookie
  3:00
6.Ça fait mal
  2:33
7.Faya
  2:46
8.Gangster
  3:08
9.Aya Nakamura feat. Niska - Sucette
  2:47
10.Whine Up
  3:19
11.Aya Nakamura feat. Davido - Gang
  3:30
12.Dans ma bulle
  2:37
13.Oula
  2:38
   
03/05/2019
LP Rec. 118 / Parlophone 9029545644 (Warner) / EAN 0190295456443
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/10/2019
Deluxe 2019 Edition - CD Rec. 118 9029534446 (Warner) / EAN 0190295344467
Toon detailsAlles beluisteren
   
02/11/2019
Deluxe Edition - Digital Rec. 118 190295329389 (Warner) / EAN 0190295329389
Toon detailsAlles beluisteren
   

Aya Nakamura   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Djadja07/07/2018135
Copines15/09/20184621
Jolie nana25/07/20201819
Bobo12/06/2021676
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nakamura10/11/20181095
Aya21/11/2020365
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Aya Nakamura - Nakamura (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?