Belle Perez - Baila Perez

Cover Belle Perez - Baila Perez
CD
APR Works APR-104

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/07/2004 (Positie 60)
Laatste week notering:16/07/2005 (Positie 88)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:3088 (1028 Punten)
Midprice:22/07/2006 / Piek: 35 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 20 / Weken: 17
be  Piek: 1 / Weken: 65 (V)

Tracks

14/04/2003
CD APR Works APR-104 / EAN 5412577200885
Toon detailsAlles beluisteren
Live Tracks
1.Hola mundo (Live)
  4:15
2.Hotel California (Live)
  4:15
3.Bailaremos (Live)
  3:50
4.Gloria Estefan Medley (Live)
Rhythm Is Gonna Get You
Do The Conga
Oye mi canto
  9:42
5.El ritmo caliente (Live)
  3:39
6.Fragilidad (Live)
  3:14
7.Tú y yo (Live)
  3:36
8.Demasiado corazón (Live)
  4:03
9.Don't Play With My Heart (Live)
  4:22
10.La Bamba (Live)
  3:02
11.Gipsy King Medley
Volare (Nel blu dipinto di blu)
Baila me
Bamboleo
  7:35
Studio Tracks
12.Volveras
  3:58
13.Sobreviviré
  4:47
14.Enamorada
  2:58
15.Hijo de la luna (Piano Version)
  4:28
   

Belle Perez   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hello World13/11/1999845
Honeybee10/11/2001671
Me & You (Belle Perez & Jody Bernal)11/05/2002812
Get Up And Boogie26/10/2002611
Hijo de la luna (Belle Perez & Voice Male)03/01/2004285
Bailaremos20/03/2004576
Enamorada26/06/2004459
El ritmo caliente23/10/2004386
Que viva la vida (Chiquitan)25/06/2005220
Dime01/10/20051612
El mundo bailando25/02/2006718
Ave María24/06/20061812
Gotitas de amor30/09/2006614
Hoy (Le pido a Dios)06/01/2007635
Amor latino31/03/2007505
Djolei djolei23/06/2007409
Dime que tú quieres24/05/2008611
Amame23/08/2008445
Tú / You15/11/2008318
La colegiala24/07/2010791
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baila Perez17/07/20042017
Que viva la vida23/07/2005948
Gotitas de amor26/08/2006434
Greatest Latin Hits25/08/2007129
Gipsy28/06/2008516
Diez: Live - Acoustic28/03/2009801
Agua y fuego27/02/2016361
Fiesta Perez26/10/2019821
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baila Perez - Live In Concert [DVD]29/01/20051422
The Best Of Belle Perez [DVD]17/12/2005218
Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen [DVD]16/12/20061038
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?