Ben Howard - Every Kingdom

Cover Ben Howard - Every Kingdom
CD
Tôt Ou Tard 3248692
CD
Island 2785504
LP
Island 2782648
Cover Ben Howard - Every Kingdom
CD
Island 00602537529667
Cover Ben Howard - Every Kingdom
CD
Island 00602537529667

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/10/2011 (Positie 46)
Laatste week notering:30/05/2015 (Positie 89)
Piekpositie:2 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:120
Positie aller tijden:128 (6602 Punten)
Alternative:15/10/2011 / Piek: 3 / Weken: 44
Midprice:01/06/2013 / Piek: 2 / Weken: 76
Combialbum:15/10/2011 / Piek: 4 / Weken: 102
Vinyl 33:21/04/2018 / Piek: 14 / Weken: 6
In de landen:
ch  Piek: 59 / Weken: 2
de  Piek: 49 / Weken: 16
fr  Piek: 52 / Weken: 8
nl  Piek: 2 / Weken: 120
be  Piek: 2 / Weken: 117 (V)
  Piek: 55 / Weken: 30 (W)

Tracks

07/10/2011
Deluxe Edition - CD Island 00602537529667 (UMG) / EAN 0602537529667
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Old Pine
  5:27
2.Diamonds
  4:07
3.The Wolves
  5:09
4.Everything
  4:46
5.Only Love
  4:09
6.The Fear
  4:20
7.Keep Your Head Up
  4:22
8.Black Flies
  6:22
9.Gracious
  4:57
10.Promise
  6:24
CD 2:
Bonus CD
1.These Waters
4:08
2.Empty Coridors (Live)
5:26
3.Under The Sane Sun
4:46
4.Bones
5:46
5.I Will Be Blessed
5:31
6.Move Like You Want (Live)
8:21
DVD:
1. Old Pine (Music Video)5:27
2. The Wolves (Music Video)3:20
3. Keep Your Head Up (Music Video)3:58
4. The Wolves (Woodland Sessions)4:29
5. Old Pine (Woodland Sessions)4:18
6. Everything (Woodland Sessions)5:23
7.  - Highland Drifting (Behind The Scenes)6:48
8.  - Making Of A Record Cover (Behind The Scenes)4:13
9.  - The Barn (Behind The Scenes)5:55
   
07/10/2011
LP Island 2782648 (UMG) / EAN 0602527826486
Toon detailsAlles beluisteren
   
17/10/2011
CD Tôt Ou Tard 3248692 / EAN 3596972486920
07/10/2011
CD Island 2785504 (UMG) / EAN 0602527855042
07/10/2011
Digital Island 2780704 (UMG) / EAN 0602527807041
Toon detailsAlles beluisteren
1.Old Pine
  5:29
2.Diamonds
  4:03
3.The Wolves
  5:09
4.Everything
  4:48
5.Only Love
  4:08
6.The Fear
  4:24
7.Keep Your Head Up
  4:25
8.Black Flies
  6:19
9.Gracious
  4:59
10.Promise
  6:37
   

Ben Howard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Keep Your Head Up07/01/20121443
I Forget Where We Were06/09/2014697
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Every Kingdom15/10/20112120
I Forget Where We Were25/10/2014222
Noonday Dream09/06/2018106
Collections From The Whiteout03/04/202192
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Ben Howard - Every Kingdom (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

irelander
****
Prior to listening to this album, I felt that more than likely I would either find it average or nice, rather than either extreme. Turns out it's consistently nice, which makes it quite hard to pick a favourite. Even though they're all nice in their folky sound, 'The Fear', 'Keep Your Head Up', 'Promise' and 'The Wolves' are the highlights in my opinion.

gherkin
*****
Sterke muziek van deze Ben Howard op dit album.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?