Bertolf Lentink & Kasper van Kooten - Harde noten

Cover Bertolf Lentink & Kasper van Kooten - Harde noten
Cover

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/02/2013 (Positie 30)
Laatste week notering:18/05/2013 (Positie 93)
Piekpositie:30 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:8621 (257 Punten)
Alternative:23/02/2013 / Piek: 3 / Weken: 10
Combialbum:23/02/2013 / Piek: 41 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 30 / Weken: 10

Kasper van Kooten   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mooie blouse23/11/2002736
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een kwart van m'n hart08/02/2003593
Harde noten (Bertolf Lentink & Kasper van Kooten)23/02/20133010
 

Bertolf   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Day29/11/20081011
For Life11/04/20092810
Mr. Light01/08/2009610
Two In A Million03/04/2010217
Mary24/03/2012494
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
For Life10/01/20093910
Snakes & Ladders01/05/2010119
Bertolf31/03/2012147
Harde noten (Bertolf Lentink & Kasper van Kooten)23/02/20133010
First & Then26/09/201583
Happy In Hindsight05/06/2021251
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?