Bettens - Waving At The Sun

Cover Bettens - Waving At The Sun
CD
Wallaby / Rough Trade RT78 3050044 (be,nl)

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/09/2013 (Positie 34)
Laatste week notering:12/10/2013 (Positie 87)
Piekpositie:34 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:11270 (123 Punten)
Combialbum:28/09/2013 / Piek: 38 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 34 / Weken: 3
be  Piek: 28 / Weken: 17 (V)
  Piek: 60 / Weken: 5 (W)

Tracks

20/09/2013
CD Wallaby / Rough Trade RT78 3050044 [be,nl] / EAN 5411530500444
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dark Day
  2:09
2.Surrender
  3:47
3.The Sound Of Nothing
  2:25
4.We Are Glaciers
  5:46
5.Waving At The Sun
  3:07
6.Away
  1:50
7.See
  2:42
8.Hell Like Heaven
  2:23
9.Letting Go
  2:55
10.Whiteout
  2:24
11.Fragments
  3:01
12.Daydream
  1:46
   

K's Choice   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Not An Addict20/01/1996158
Dad18/01/1997757
Believe07/03/1998648
Everything For Free20/06/19985219
Almost Happy02/09/2000416
Busy09/12/2000835
Come Live The Life03/04/2010861
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paradise In Me13/01/19961089
Cocoon Crash18/04/1998552
Extra Cocoon - All Access06/02/1999308
Almost Happy30/09/2000721
Live06/10/2001167
10 - 1993>2003, Ten Years Of11/10/2003734
Echo Mountain03/04/2010513
Little Echoes04/02/2012871
Waving At The Sun (Bettens)28/09/2013343
The Phantom Cowboy02/05/2015124
2501/04/2017441
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
10 - 1993>2003, Ten Years Of [DVD]11/10/2003232
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6Bettens - Waving At The Sun (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Schitterend album
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?