Big2 & Antoon - Echo

Cover Big2 & Antoon - Echo
Digital
Dreamteam / Cloud 9 8718521068929 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/07/2022 (Positie 72)
Laatste week notering:30/07/2022 (Positie 72)
Piekpositie:72 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24712 (29 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 72 / Weken: 1

Tracks

22/07/2022
Digital Dreamteam / Cloud 9 8718521068929 [nl] / EAN 8718521068929
Toon detailsAlles beluisteren
1.Echo
2:23
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:23EchoDreamteam / Cloud 9
8718521068929
Single
Digital
22/07/2022

Big2   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Links, rechts (Diggy Dex feat. Wudstik, Big2 & Skiggy Rapz)23/10/2010962
Vogelvrij (Big2, Josylvio & Sticks)03/04/2021931
Leuk (Big2 & Antoon)03/07/20211857
Tantoe lekker (Antoon & Big2)12/03/2022519
Echo (Big2 & Antoon)30/07/2022721
Laatste trein (Siggy & D1ns feat. Big2)23/03/2024821
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Van staal07/04/2018233
New Life01/05/2021423
 

Antoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hyperventilatie22/05/2021457
Leuk (Big2 & Antoon)03/07/20211857
Bootje (Antoon & Paul Sinha)24/07/20212327
Zo ben jij (Antoon feat. Sterre)09/10/2021527
Vluchtstrook (Kris Kross Amsterdam x Antoon x Sigourney K)04/12/2021195
Hallo05/03/2022147
Hotelschool12/03/2022247
Tantoe lekker (Antoon & Big2)12/03/2022519
Olivia11/06/2022125
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/20221214
Remedy (Antoon & Josylvio)18/06/2022282
Echo (Big2 & Antoon)30/07/2022721
Soms (Josylvio feat. Antoon)10/09/2022217
Klop klop15/10/2022819
Meteoriet (Antoon & Dopebwoy)22/10/20221430
Roddels (Antoon & Frenna)01/04/2023324
Sliden (Antoon & Ronnie Flex)10/06/2023925
Bassline (Antoon & Ronnie Flex)10/06/2023744
Blindelings27/01/20241919
Gezichten (Antoon & Kevin)27/04/2024472
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De nacht is van ons22/05/2021772
Engel29/04/20232438
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?