Bilal Wahib - Tigers

Cover Bilal Wahib - Tigers
Digital
Top Notch 20UMGIM48918 (nl)

Charts

Binnenkomst:27/06/2020 (Positie 1)
Laatste week notering:03/04/2021 (Positie 76)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:33
Positie aller tijden:789 (1892 Punten)
Airplay:11/07/2020 / Piek: 36 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 33
be  Tip (V)

Tracks

19/06/2020
Digital Top Notch 20UMGIM48918 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tigers
  2:10
2.Tigers (Instrumental)
2:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:10TigersTop Notch
20UMGIM48918
Single
Digital
19/06/2020
Instrumental2:10TigersTop Notch
20UMGIM48918
Single
Digital
19/06/2020
2:11MNM Big Hits 2020 Vol. 3Universal
539.291-7
Compilatie
CD
25/09/2020
2:11Hitzone 95Universal
539 192-4
Compilatie
CD
16/10/2020

Bilal Wahib   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vliegen22/06/2019712
Video Vixen (Bilal Wahib feat. Bizzey)25/04/2020527
Doorheen (Bizzey, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Ramiks)06/06/2020157
Tigers27/06/2020133
Vergeten (Boef & Bilal Wahib)18/07/2020211
Jaloers05/09/2020344
Donderdag (Kris Kross Amsterdam feat. Bilal Wahib & Emma Heesters)31/10/2020376
501 (Bilal Wahib feat. Ronnie Flex)06/03/2021127
Paranoia28/08/2021138
Ibiza09/10/2021220
Push It ($hirak feat. Bilal Wahib & Boef)13/11/2021531
Streken van een duivel (Bilal Wahib feat. Frenna)27/11/2021218
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
Mañana (Rolf Sanchez & Bilal Wahib)26/02/2022385
1234 (Cristian D, Bilal Wahib & LA$$A)19/03/2022812
Solo (Zoë Tauran feat. Bilal Wahib)14/05/2022623
Als je bij me blijft ($hirak feat. Cristian D, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Boef)21/05/2022218
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/20221214
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El mehdi04/12/2021643
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5Bilal Wahib - Tigers (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Waliddb
******
Top

Mark1984
****
Ruime voldoende!

Rootje
*
Wahib is een alleraardigst acteur. Maar daar moet hij het bij laten. Bij acteren. Niet ineens een zanger gaan uithangen. Dit klinkt niet als een tijger, meer als een katje. Van deze tiger zal ik niet bang worden.
Laatst gewijzigd: 19/03/2021 00:30

Snormobiel Beusichem
***
▒ Toch een swingend, nergens op slaand, plaatje uit juni 2020 van de nu 23 jarige Nederlandse acteur, rapper en zanger "Bilal El Mehdi Wahib" !!! Geen bagger maar voor mij persoonlijk ook geen hoogvlieger !!! (NL Top 40: 11 wk / # 3) ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?