Bilal Wahib feat. FabiŽnne Bergmans - Ik Space

Cover Bilal Wahib feat. Fabiënne Bergmans - Ik Space
Digital
Top Notch 23UMGIM02142 (nl)

Nummer

Jaar:2023
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/01/2023 (Positie 4)
Laatste week notering:22/04/2023 (Positie 77)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3964 (961 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 14

Tracks

13/01/2023
Digital Top Notch 23UMGIM02142 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ik Space
2:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:37Ik SpaceTop Notch
23UMGIM02142
Single
Digital
13/01/2023

FabiŽnne Bergmans   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A-Team10/03/2012136
What You're Made Of31/03/201252
Ik Space (Bilal Wahib feat. FabiŽnne Bergmans)21/01/2023414
 

Bilal Wahib   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vliegen22/06/2019712
Video Vixen (Bilal Wahib feat. Bizzey)25/04/2020527
Doorheen (Bizzey, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Ramiks)06/06/2020157
Tigers27/06/2020133
Vergeten (Boef & Bilal Wahib)18/07/2020211
Jaloers05/09/2020344
Donderdag (Kris Kross Amsterdam feat. Bilal Wahib & Emma Heesters)31/10/2020376
501 (Bilal Wahib feat. Ronnie Flex)06/03/2021127
Paranoia28/08/2021138
Ibiza09/10/2021220
Push It ($hirak feat. Bilal Wahib & Boef)13/11/2021531
Streken van een duivel (Bilal Wahib feat. Frenna)27/11/2021218
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
MaŮana (Rolf Sanchez & Bilal Wahib)26/02/2022385
1234 (Cristian D, Bilal Wahib & LA$$A)19/03/2022812
Solo (ZoŽ Tauran feat. Bilal Wahib)14/05/2022623
Als je bij me blijft ($hirak feat. Cristian D, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Boef)21/05/2022218
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/20221214
Love Song (Trobi / Ronnie Flex / Bilal Wahib)07/01/2023311
Ik Space (Bilal Wahib feat. FabiŽnne Bergmans)21/01/2023414
Outside (ZoŽ Tauran / Bilal Wahib)20/05/2023188
Simone01/07/2023741
Birkin (Bilal Wahib & KATNUF)25/11/2023941
Verpest (Bilal Wahib feat. ZoŽ Tauran)03/02/2024542
«a va (Big2 feat. Antoon & Bilal Wahib)29/06/2024293
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El mehdi04/12/2021643
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.67Bilal Wahib feat. FabiŽnne Bergmans - Ik Space (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*
Afschiieten in de ruimte dit dan kan het misschien nog een mooi schouwspel opleveren.

Bert E.
*
Bagger.
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?