Boris [NL] - Rely On Me

Cover Boris [NL] - Rely On Me
CD
RCA 82876 629972

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/06/2004 (Positie 1)
Laatste week notering:06/11/2004 (Positie 64)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:2550 (1207 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 18

Tracks

18/06/2004
CD RCA 82876 629972 (BMG) / EAN 0828766299724
Toon detailsAlles beluisteren
1.When You Think Of Me
  3:46
2.One Girl
  4:00
3.Special
  3:45
4.Rely On Me
  4:22
5.Wasting Time
  3:33
6.Places To Kiss You
  2:55
7.Twisted
  5:05
8.Take Me To Heaven
  3:54
9.Cordelia
  4:10
10.M.S.G.
  3:57
11.Why Are People Running
  4:28
12.For All We Know
  4:31
   

Boris [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
When You Think Of Me15/05/2004117
M.S.G.17/07/2004149
Cordelia16/10/2004479
No Sunrise (Relax feat. Bo-Rush)21/05/2005206
Within My Hands15/07/2006307
Holy Pleasure28/10/2006635
If You Wanna Roll With Me06/12/2008694
She's On Fire (Bo Saris)25/08/2012941
The Addict (Bo Saris)28/09/2013369
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rely On Me26/06/2004118
Holy Pleasure28/10/20061214
Live My Life07/02/2009417
Live My Life - Live21/11/2009701
Gold (Bo Saris)26/04/2014412
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Boris [NL] - Rely On Me (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
24/01/2007 15:47
Snormobiel Beusichem
****
▓ Aardige debuutalbum van Idol "Boris" uit 2004 !!! Precies 4 sterren waard over het geheel gezien !!! Het album bestaat uit retro-achtige soul met funk- en jazzinvloeden !!! Duidelijk is dat "Boris" zijn muzikale smaak ook terug gaat naar de roots van de oude Soulmuziek op "Rely On Me" !!! Keurig !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?