Bouke - In mijn hart ben jij bij mij

Cover Bouke - In mijn hart ben jij bij mij
Cover

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/04/2004 (Positie 58)
Laatste week notering:17/04/2004 (Positie 72)
Piekpositie:58 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:12876 (72 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 58 / Weken: 2

Bouke   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Merry Christmas Everyone10/12/2005294
Ik wil je11/03/2006531
Kom maar, kom maar16/09/2006545
Alles wat ik doe31/03/2007803
Geef me de kracht10/11/2007226
Blijf bij mij08/03/2008645
Verlangen naar jou19/07/2008942
Ik dacht dat ik jou vergeten kon23/08/2008327
Karin22/11/2008794
Een nieuw begin16/05/2009853
Wearin' That Loved On Look07/11/2009156
Jij bent mijn leven08/05/2010239
Hot Sexy Mama30/10/2010425
I Cry08/10/2011217
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In mijn hart ben jij bij mij10/04/2004582
Dit gaat nooit meer over02/04/2005215
Alles wat ik doe04/11/2006231
For The Good Times12/11/2011751
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Bouke - In mijn hart ben jij bij mij (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?