Broederliefde feat. Snelle & Kempi - Zielen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05BroedersTop Notch
19UMGIM96500 / 00602508500916
Album
Digital
01/11/2019

Kempi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cool (Remix) (Dio feat. Jayh, Adonis, Kleine Viezerik & Kempi)30/01/2010691
Update (Jonna Fraser feat. Kempi)22/10/2016403
Eerste keer 2.0 (Cho feat. Abigail Johnson & Kempi)05/11/2016991
Plus min (Keizer feat. Jonna Fraser, Kempi & I Am Aisha)19/11/2016663
Money Like We (Sevn Alias, Kevin, Josylvio & Kempi)17/06/2017237
Mami Iz A Ridah (Kempi, Josylvio, Sevn Alias & Kevin)17/06/2017652
Afeni Shakur (Kempi, Sevn Alias & Rocks)17/06/2017901
Sexy Body (Kempi & Latifah)17/06/2017931
Appelsap 2017 (Rotjoch United feat. MocroManiac, Eves Laurent, Jozo, LouiVos, SBMG, Pietju Bell & Kempi)05/08/2017761
Cocaina (Remix) (Kempi x The Blockparty feat. Josylvio & Sevn Alias)02/09/2017914
Swervin' (Sevn Alias feat. Kempi)14/10/2017571
Binnenkort (Spanker feat. Jayh, Sevn Alias, Kempi & Jonna Fraser)23/12/2017991
No Love (Kempi feat. Anouk)17/03/2018633
Ik mis je (Architrackz feat. Kempi)19/10/2019672
Ondernemer (Kempi feat. Architrackz, WaWa & Bryan Mg)22/08/2020746
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Du zoon13/09/200875
Het testament van Zanian Adamus25/06/2011174
DU420/05/2017516
All Eyez On Us (All Eyez On Us)17/06/2017220
Oompie Keke27/04/2019284
 

Broederliefde   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alaka (Broederliefde feat. Kalibwoy & SBMG)26/09/20151739
Moral (Broederliefde feat. William Araujo)26/09/2015634
No Money No Love26/09/2015691
Hard Work Pays Off (Broederliefde & SBMG)26/09/2015783
Ku Bo So (Broederliefde feat. Jayh)26/09/2015981
Nu sta je hier (SFB feat. Broederliefde & Ronnie Flex)12/12/20151227
Ik was al binnen (Broederliefde feat. Frenna)16/04/20161542
Jungle07/05/2016452
Do Or Die (Jonna Fraser feat. Broederliefde)07/05/20161032
Mi no lob07/05/20161344
Qu'est qu'il ya07/05/20163325
Zeg me (Broederliefde feat. Jayh & Sevirio)07/05/20164118
Miljonairs (Broederliefde feat. Frenna & Ronnie Flex)07/05/2016514
Alles voor niets geweest07/05/2016523
Insteigen07/05/2016545
Eigenlijk07/05/2016554
Oh jij07/05/2016563
That's My Boy (Broederliefde feat. HT)07/05/2016586
Danswater07/05/2016598
Jongvolwassen (Broederliefde feat. Chivv & Jonna Fraser)07/05/2016722
Narcos (Broederliefde feat. SBMG, Jonna Fraser, Hef, Ronnie Flex & RMB)07/05/2016891
Kibra (D-Double feat. Broederliefde & SBMG)24/09/2016218
Kom dichterbij me (Jan Smit & Broederliefde)01/10/2016209
Ballon (Jayh feat. SBMG & Broederliefde)08/10/20162011
Verwijderd (Jonna Fraser feat. Broederliefde & Jayh)22/10/2016257
Het is een feit (Broederliefde / Emms)31/12/2016224
Veel osso29/04/2017315
#JM11/11/2017313
Officieel18/11/2017124
Keskiednis02/12/201795
Mi No Dansi02/12/2017116
Alles in (Broederliefde feat. Broertje)02/12/2017153
Sugardaddy02/12/2017192
Next Move (Broederliefde feat. Jonna Fraser)02/12/2017252
Steen02/12/2017292
Ontsnappen02/12/2017312
Life02/12/2017322
Nos tei02/12/2017341
Jetlag02/12/2017381
Hoe je bent (Broederliefde & Frenna)23/06/2018126
Nightvision28/07/20181516
Tizora28/07/20182610
Kriebels (Broederliefde feat. Ronnie Flex)28/07/2018286
Mindf*ck (Broederliefde feat. Royki)28/07/2018364
Niet meer terug28/07/2018413
Spontaan28/07/2018452
LaLaLaLaLa28/07/2018472
Waar wacht je op28/07/2018492
What's The Key (Broederliefde feat. Josylvio)28/07/2018531
Sende28/07/2018561
Glad ijs (Broederliefde feat. Glennis Grace)28/07/2018581
Lost (Broederliefde feat. Afrojack)28/07/2018641
2Much28/07/2018651
Anders28/07/2018871
Oh La La (Broederliefde feat. Nelson Freitas)01/12/2018412
Hoelang03/08/2019205
Suave03/08/2019422
Shelbyana12/10/2019443
Tan2 Ducks12/10/2019931
Habri Pia02/11/2019365
One, Two, Three02/11/2019533
Chardonnay09/11/2019571
#Skakelen (Broederliefde feat. Poke)09/11/2019583
That's My Life09/11/2019711
Je weet het al09/11/2019961
Grijze wolken (Broederliefde feat. Frenna)09/11/20191001
Sterling21/12/2019587
Kippen09/05/2020475
Jongens uit de Cité (Spanker feat. Broederliefde)23/05/2020691
Firi03/10/2020582
Zagalo (Broederliefde feat. Berryr)17/10/2020991
Vuur06/02/2021920
Perro (SRNO / Broederliefde / Dopebwoy)20/02/2021832
Animals (Broederliefde feat. 3robi)06/03/2021413
Pray For Me (Broederliefde feat. Frenna)06/03/2021522
Stille chaos (Equalz feat. Broederliefde)24/04/2021761
Geen tijd (Bokoesam & Broederliefde)15/05/2021761
Ça sert à rien (Bryan Mg, Emms & Broederliefde)26/06/2021316
Henny op een maandag (Chivv & Broederliefde)07/08/20211212
Proost21/08/2021484
Wat heb je nodig (The Partysquad & Diztortion feat. Broederliefde)23/10/2021761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gevoelig feestje06/09/2014356
Hard Work Pays Off26/09/20151371
Hard Work Pays Off 207/05/20161206
We moeten door02/12/2017282
We moeten door 228/07/2018175
Broeders09/11/2019246
Medaille06/03/2021123
 

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Moré feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
Reünie27/07/2019173
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019233
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019529
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/2020129
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/2020915
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
Verliezen met jullie (Pjotr, Snelle & Okke Punt)11/04/2020552
Kleur13/06/2020436
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020652
In de schuur (Snelle & Ronnie Flex)24/10/20201044
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021134
Zonder jas naar buiten20/03/2021451
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019283
Vierentwintig02/11/2019185
Lars20/03/2021132
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?