Brunzyn & Joost feat. Donnie - Gewoon goed

Cover Brunzyn & Joost feat. Donnie - Gewoon goed
Cover

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Donnie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Snelle planga26/05/2018541
Barry Hayze (Donnie feat. Willie Wartaal)23/03/2019623
Geen centen maar spullen (Donnie feat. Frans Bauer)25/01/2020651
Skaffa (Bizzey feat. Donnie & Poke)21/03/2020603
Frans Duits (Donnie & Frans Duijts)03/04/20211036
Bon gepakt (Donnie feat. Rene Froger)11/09/2021363
Bieber van de kroeg (Donnie & Mart Hoogkamer)05/03/2022636
Vanavond (Uit m'n bol) (Kris Kross Amsterdam, Donnie & Tino Martin)02/04/2022291
Der af (Oya Lélé) (Kris Kross Amsterdam, Donnie & Roxeanne Hazes)18/02/2023297
Schultenbräu (Chantie & Donnie)10/06/2023717
Hier mag alles (Donnie & Marco Schuitmaker)02/12/2023430
Zomer in m'n bol (Kris Kross Amsterdam x Donnie x Tino Martin feat. André Hazes)24/02/2024831
Engelengezang (Donnie & Snollebollekes)08/06/2024533
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Loei ordinair23/04/2016991
BFMJT10/06/2017731
M van Marketing (Donnie & Joost)11/08/2018104
Door het licht23/03/2019222
De Kibbelingsound06/05/20233814
 

Joost   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scandinavian Boy28/10/2017771
Fryslân Bop (Joost feat. Jack Parow)08/10/2022603
Friesenjung (Ski Aggu, Joost & Otto Waalkes)03/06/20231816
Droom groot02/09/2023822
Europapa02/03/2024117
Luchtballon08/06/202443
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scandinavian Boy28/10/20171216
M van Marketing (Donnie & Joost)11/08/2018104
Albino26/01/2019512
198323/11/2019182
Fryslân08/10/2022411
 

Brunzyn   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?