COR [NL] - Weg van hier

Cover COR [NL] - Weg van hier
Digital
COR / Ownit 190296783982 (nl)
Cover COR [NL] - Weg van hier
Digital Deluxe
COR / Ownit 190296772863 (nl)

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/03/2021 (Positie 2)
Laatste week notering:22/05/2021 (Positie 86)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:4550 (734 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 12
be  Piek: 62 / Weken: 2 (V)

Tracks

26/02/2021
Digital COR / Ownit 190296783982 [nl] / EAN 0190296783982
Toon detailsAlles beluisteren
   
02/04/2021
Deluxe - Digital COR / Ownit 190296772863 [nl] / EAN 0190296772863
Toon detailsAlles beluisteren
   

COR [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Soms (Hef feat. COR)26/12/2020581
Thuis kom (COR / Idaly)06/02/2021631
Jungle (COR x Reverse)10/07/20211001
Alles wat ik wil (COR & Reverse, Idaly & Ronnie Flex)31/07/2021941
Hier ver vandaan (COR & Reverse feat. Frenna)16/10/2021671
Jongen van de straat (COR x Boef x Mula B)17/09/2022411
Soldier (COR feat. KA)25/03/2023481
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Weg van hier06/03/2021212
Met liefde uit de wijk10/06/2023104
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?