Charlène [NL] - Zomer in mijn hart

Cover Charlène [NL] - Zomer in mijn hart
Cover

Album

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/05/2004 (Positie 33)
Laatste week notering:08/01/2005 (Positie 76)
Piekpositie:33 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:6549 (430 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 33 / Weken: 13

Charlène [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De laatste reis24/03/2001861
Mijn fotoboek09/02/2002585
Darling je t'aime28/06/2003702
'n Bosje rozen voor je moeder07/08/2004513
Boem boem boem04/02/2006175
Wat je niet hebt kun je niet verliezen08/04/2006403
Twiedeliedie01/03/2008356
Mijn Cupido24/05/2008732
'n Grote huichelaar07/08/20102812
Als je alles hebt (John de Bever & Charlène)10/03/2012571
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Charlène08/06/2002355
Zomer in mijn hart29/05/20043313
Vandaag is mijn dag25/02/2006810
Hé, hallo!29/03/2008374
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Charlène [NL] - Zomer in mijn hart (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima debuutalbum van de nu inmiddels 23 jarige Nederlandse zangeres van het levenslied "Charlène De Lange" uit mei 2004 ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?