Craig David - The Story Goes...

Cover Craig David - The Story Goes...
CD
Warner Bros. 25646 2523 2

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/08/2005 (Positie 98)
Laatste week notering:05/11/2005 (Positie 95)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:5378 (570 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 12
de  Piek: 13 / Weken: 7
at  Piek: 46 / Weken: 3
fr  Piek: 5 / Weken: 29
nl  Piek: 6 / Weken: 11
be  Piek: 5 / Weken: 16 (V)
  Piek: 7 / Weken: 16 (W)
se  Piek: 11 / Weken: 6
fi  Piek: 36 / Weken: 1
dk  Piek: 3 / Weken: 5
it  Piek: 5 / Weken: 24
es  Piek: 2 / Weken: 15
au  Piek: 9 / Weken: 6
nz  Piek: 34 / Weken: 2

Tracks

19/08/2005
CD Warner Bros. 25646 2523 2 (Warner) / EAN 0825646252329
Toon detailsAlles beluisteren
1.All The Way
  3:56
2.Don't Love You No More (I'm Sorry)
  4:03
3.Hypnotic
  4:19
4.Separate Ways
  4:01
5.Johnny
  4:20
6.Do You Believe In Love
  3:46
7.One Last Dance
  3:47
8.Unbelievable
  3:22
9.Just Chillin'
  4:41
10.Thief In The Night
  4:26
11.Take 'Em Off
  4:06
12.My Love Don't Stop
  4:12
13.Let Her Go
  4:02
   
05/05/2017
Re-Release - CD Wildstar 88985426112 (Sony) / EAN 0889854261122
Toon detailsAlles beluisteren
1.All The Way
  3:56
2.Don't Love You No More (I'm Sorry)
  4:04
3.Hypnotic
  4:19
4.Separate Ways
  4:01
5.Johnny
  4:21
6.Do You Believe In Love
  3:46
7.One Last Dance
  3:47
8.Unbelievable
  3:22
9.Just Chillin'
  4:41
10.Thief In The Night
  4:26
11.Take 'Em Off
  4:06
12.My Love Don't Stop
  4:09
13.Never Should Have Walked Away
  4:40
14.Let Her Go
  4:02
   

Craig David   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fill Me In17/06/2000814
Woman Trouble (Artful Dodger & Robbie Craig feat. Craig David)22/07/2000638
7 Days19/08/2000716
Walking Away25/11/20001114
Rendezvous31/03/2001565
What's Your Flava?09/11/20021211
Hidden Agenda01/02/2003436
Rise & Fall (Craig David feat. Sting)03/05/2003721
Spanish23/08/2003833
All The Way20/08/2005475
Hot Stuff (Let's Dance)17/11/2007479
Insomnia13/12/2008811
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Do It02/09/2000146
Slicker Than Your Average23/11/20021941
The Story Goes...20/08/2005611
Trust Me17/11/20073710
Signed Sealed Delivered10/04/2010931
Following My Intuition08/10/2016622
The Time Is Now03/02/2018561
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Off The Hook...Live At Wembley [DVD]16/11/2002194
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Craig David - The Story Goes... (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?