Daniel Merriweather feat. Adele - Water And A Flame

Cover Daniel Merriweather feat. Adele - Water And A Flame
Cover

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Francis White
Daniel Merriweather
Producer:Eg White
Gecoverd door:Céline Dion
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39Love & WarJ
88697 473192
Album
CD
19/06/2009

Daniel Merriweather   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Change (Daniel Merriweather feat. Wale)16/05/2009718
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love & War27/06/2009596
 

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010184
Set Fire To The Rain26/02/2011151
Someone Like You30/04/2011263
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152415
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081104
2129/01/20111394
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151279
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2Daniel Merriweather feat. Adele - Water And A Flame (Reviews: 30)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

rve1707
******
Very strong duet!!

antonnalan
****
Quite a nice song but it is very far from both of their standards.

irelander
****
This isn't as annoying as the other tracks of his I know, and Adele's contribution is nice.

gherkin
*****
Geslaagd nummer.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Een zéér mooi en geslaagd duet uit de zomer van 2009 (winter: Australië) door de nu inmiddels 31 jarige Australische R&B zanger uit Melbourne: "Daniel Paul Merriweather", en de 25 jarige Engelse muzikante, zangeres en songschrijfster: "Adele Laurie Blue Adkins" !!! Afgerond ↑: 5 sterren ☺!!!

ericwyns
****
Vrij aardig gebracht duet uit het jaar 2009, terug te vinden op het Merriweather-album "Love & War". Ook Céline Dion bracht er anno 2013 een mooie coverversie van uit.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?