Danny Vera - Pressure Makes Diamonds 1 & 2

Cover Danny Vera - Pressure Makes Diamonds 1 & 2
Digital
Excelsior 8714374965590 (nl)
LP
Excelsior 8714374965606 (nl)
CD
Excelsior 8714374326698 (nl)

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/02/2019 (Positie 89)
Laatste week notering:15/01/2022 (Positie 53)
Piekpositie:4 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:147
Positie aller tijden:22 (10640 Punten)
Vinyl 33:23/02/2019 / Piek: 1 / Weken: 95
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 147
be  Piek: 33 / Weken: 16 (V)

Tracks

15/02/2019
Digital Excelsior 8714374965590 [nl] / EAN 8714374965590
Toon detailsAlles beluisteren
   
15/02/2019
LP Excelsior 8714374965606 [nl] / EAN 8714374965606
Toon detailsAlles beluisteren
   
15/02/2019
CD Excelsior 8714374326698 [nl] / EAN 8714374326698
Toon detailsAlles beluisteren
   

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/20195144
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/20194147
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191414
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
The New Now21/11/2020132
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Danny Vera - Pressure Makes Diamonds 1 & 2 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*****
Een album vol met pareltjes van de Zeeuwse liedjesschrijver Danny Vera
Was al een tijd bezig, maar heeft met dit album en het liedje Rollercoaster definitief een plaats in de Nederlandse muziekscene verworven.
Een ruwe diamant die ineens met deze pareltjes op kwam.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?