David Gray - Life In Slow Motion

Cover David Gray - Life In Slow Motion
Cover

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/09/2005 (Positie 23)
Laatste week notering:12/11/2005 (Positie 89)
Piekpositie:23 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:7303 (358 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 19 / Weken: 4
de  Piek: 49 / Weken: 3
at  Piek: 68 / Weken: 2
nl  Piek: 23 / Weken: 9
be  Piek: 26 / Weken: 8 (V)
se  Piek: 14 / Weken: 7
no  Piek: 3 / Weken: 8
dk  Piek: 15 / Weken: 3
it  Piek: 30 / Weken: 6
au  Piek: 8 / Weken: 13
nz  Piek: 4 / Weken: 26

Tracks

09/09/2005
CD iht / Atlantic 5050467 9766 2 7 (Warner) / EAN 5050467976627
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alibi
  4:33
2.The One I Love
  3:29
3.Lately
  4:13
4.Nos da cariad
  4:10
5.Slow Motion
  5:50
6.From Here You Can Almost See The Sea
  3:39
7.Ain't No Love
  3:21
8.Hospital Food
  4:43
9.Now And Always
  6:45
10.Disappearing World
  5:04
   
27/02/2015
CD IHT IHTCD1410 / EAN 5060186926391
Toon detailsAlles beluisteren
   

David Gray   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Babylon05/08/2000819
The One I Love17/09/2005933
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
White Ladder26/08/2000519
A New Day At Midnight09/11/2002813
Life In Slow Motion17/09/2005239
Draw The Line19/09/2009217
Foundling21/08/2010552
Mutineers05/07/2014312
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67David Gray - Life In Slow Motion (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?