De Kast - Dreamflecht yn de tiid

Cover De Kast - Dreamflecht yn de tiid
Cover

Album

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/11/2012 (Positie 49)
Laatste week notering:02/02/2013 (Positie 62)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:5686 (535 Punten)
Combialbum:17/11/2012 / Piek: 14 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 10

De Kast   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een teken van leven02/03/1996354
Raak12/10/19961011
De ideale vrouw01/02/1997647
In nije dei09/08/1997331
Woorden zonder woorden24/01/1998419
Zo jong02/05/1998279
Eltse grins foarby (De Kast en it Frysk Jeugd Orkest)25/07/19981616
Blindelings07/11/1998326
In de wolken20/02/1999819
Onvoorstelbaar29/05/1999269
Yn myn tinzen21/08/19993910
Hart van mijn gevoel06/11/1999923
Het duister25/03/2000366
Wa't ik bin (De Kast & Maaike Schuurmans)10/06/20001013
Leven en laten leven (De Kast & Bergville Vuka)16/09/2000288
Moarn sil de sinne skîne20/01/20014010
Zonder reden21/04/20012413
Alles van mij01/09/20012511
Hetere vuren05/01/2002626
Reis nei de sinne24/05/2003507
De hel foarby19/12/2009355
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Niets te verliezen26/10/19961108
Noorderzon07/03/1998134
Live05/12/19981133
Onvoorspelbaar10/07/1999140
3 X Gelredome (De Kast & Vrienden en Orkest)25/03/20002113
Simmertime - 15 lietjes út it Frysk Muzykteater (De Kast, Rients Gratama, Maaike Schuurmans & Piter Wilkens)22/07/20001612
Simmertime 2 - liedjes en sketchkes út it Frysk Muzykteater (De Kast, Rients Gratama, Maaike Schuurmans & Piter Wilkens)21/10/2000395
Met andere ogen20/01/2001612
Kastkrakers - 10 jaar hits08/12/20011717
Welkom thuis02/10/201058
Dreamflecht yn de tiid17/11/20121110
Op de planken - 25 jaar De Kast10/10/201589
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live Lemmer & Ahoy [DVD]12/06/199916
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?