De Staat - I_Con

Cover De Staat - I_Con
Cover
Cover De Staat - I_Con
LP Orange Transparant Vinyl
Cool Green 0810020502251 (nl)

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/09/2013 (Positie 2)
Laatste week notering:26/04/2014 (Positie 24)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:6404 (448 Punten)
Combialbum:21/09/2013 / Piek: 3 / Weken: 7
Vinyl 33:05/09/2020 / Piek: 8 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 8

Tracks

13/09/2013
LP Cool Green CGR74211 / EAN 0819873010234
Toon detailsAlles beluisteren
   
13/09/2013
CD Cool Green CGR74212 / EAN 0819873010241
Toon detailsAlles beluisteren
   
21/08/2020
Orange Transparant Vinyl - LP Cool Green 0810020502251 [nl] / EAN 0810020502251
Toon detailsAlles beluisteren
Limited 300 stuks genummerd.
Issued 65 years of Concerto (Netherlands).
   

De Staat   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweatshop22/01/2011314
Ah, I See04/06/2011631
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wait For Evolution17/01/20091323
Machinery12/03/2011424
I_Con21/09/201328
Vinticious Versions29/11/2014267
O23/01/2016535
Live in Utrecht03/12/2016642
Bubble Gum26/01/201947
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?