Dean Lewis - How Do I Say Goodbye

Cover Dean Lewis - How Do I Say Goodbye
Digital
Island 22UMGIM59967
Cover Dean Lewis - How Do I Say Goodbye
Digital
Island 22UMGIM85644
Cover Dean Lewis - How Do I Say Goodbye
Digital
Island 22UMGIM85624
Cover Dean Lewis - How Do I Say Goodbye
Digital
Island 22UM1IM34241
Cover Dean Lewis - How Do I Say Goodbye
Digital
Island 22UM1IM37595
Cover Dean Lewis - How Do I Say Goodbye
Digital
Island 22UM1IM34240
Cover Dean Lewis - How Do I Say Goodbye
Digital
Island 23UMGIM14977
Cover Dean Lewis - How Do I Say Goodbye
Digital
Island 23UMGIM15339

Nummer

Jaar:2022
Muziek/Tekst:Jon Hume
Dean Lewis
Producer:Nick Atkinson
Dean Lewis
Ed Holloway
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/10/2022 (Positie 53)
Laatste week notering:20/05/2023 (Positie 97)
Piekpositie:8 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:34
Positie aller tijden:479 (2314 Punten)
Airplay:15/10/2022 / Piek: 4 / Weken: 35
Single Tip:10/09/2022 / Piek: 4 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 43
de  Piek: 24 / Weken: 21
at  Piek: 14 / Weken: 30
nl  Piek: 8 / Weken: 34
be  Piek: 5 / Weken: 33 (V)
  Piek: 38 / Weken: 4 (W)
se  Piek: 19 / Weken: 29
no  Piek: 5 / Weken: 27
dk  Piek: 7 / Weken: 25
pt  Piek: 88 / Weken: 8
au  Piek: 14 / Weken: 20
nz  Piek: 40 / Weken: 2

Tracks

02/09/2022
Digital Island 22UMGIM59967 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Do I Say Goodbye
  2:43
   
21/10/2022
Digital Island 22UMGIM85644 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Do I Say Goodbye (Chuksie Remix)
  3:13
   
27/10/2022
Digital Island 22UMGIM85624 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Do I Say Goodbye (Acoustic)
  2:45
   
07/12/2022
Digital Island 22UM1IM34241 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Do I Say Goodbye (Sped Up)
2:15
   
07/12/2022
Digital Island 22UM1IM34240 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Do I Say Goodbye (Slowed + Reverb)
3:19
   
08/12/2022
Digital Island 22UM1IM37595 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Do I Say Goodbye (Guitar Acoustic)
2:43
   
17/01/2023
Digital Island 23UMGIM14977 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dean Lewis & Tiësto - How Do I Say Goodbye (Tiësto Remix)
3:45
   
02/03/2023
Digital Island 23UMGIM15339 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Do I Say Goodbye (Orchestral)
2:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:43How Do I Say GoodbyeIsland
22UMGIM59967
Single
Digital
02/09/2022
Chuksie Remix3:13How Do I Say GoodbyeIsland
22UMGIM85644
Single
Digital
21/10/2022
Acoustic2:45How Do I Say GoodbyeIsland
22UMGIM85624
Single
Digital
27/10/2022
2:43The Hardest LoveIsland
4804052
Album
CD
04/11/2022
Sped Up2:15How Do I Say GoodbyeIsland
22UM1IM34241
Single
Digital
07/12/2022
»» alles tonen

Dean Lewis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be Alright25/08/2018743
Used To Love (Martin Garrix & Dean Lewis)09/11/20193222
How Do I Say Goodbye01/10/2022834
Trust Me Mate06/01/20243812
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Place We Knew30/03/20192113
The Hardest Love12/11/2022287
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86Dean Lewis - How Do I Say Goodbye (Reviews: 35)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Ik ga hier vooral van zeggen dat ik het weer een geslaagd nummer van Dean Lewis vind.

Gunther1983
****
Niet Dean Lewis zijn beste nummer maar ook geen bagger dus krijgt hij net 4 sterren van mij

bluezombie
****
.

irelander
****
Once again it's top songwriting and the instrumentation is really well presented. 4.25

wvernooij
****
mooi plaatje.

Jeroen68
*****
Er is dus nog hoop voor mooie nummers om zowaar een hit te scoren

chartwatchNL
****
Mooie pop track en alweer de derde top 10 hit voor de Australische zanger. Vanwege het onderwerp zal dit nummer het ook wel goed gaan doen in de Uitvaart Top 50.

alleyt1989
*
One of the most unpleasant listens of the last few years.

BeansterBarnes
***
I'm being very generous here, really needs to change it up and stop trying to write 'Be Alright' over and over again.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?