Di-rect - Daydreams In A Blackout

Cover Di-rect - Daydreams In A Blackout
Digital
Universal 00602537724130 (nl)

Album

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/04/2014 (Positie 1)
Laatste week notering:05/09/2015 (Positie 67)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:3806 (853 Punten)
Combialbum:12/04/2014 / Piek: 1 / Weken: 12
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 17

Tracks

04/04/2014
Digital Universal 00602537724130 (UMG) [nl] / EAN 0602537724130
Toon detailsAlles beluisteren
   

Di-rect   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just The Way I Do28/04/2001368
My Generation15/09/2001217
Inside My Head02/02/20021419
Free (To Change The World)29/06/20021412
Adrenaline23/11/20021115
She10/05/2003315
Rollercoaster23/08/2003316
Don't Kill Me Tonight13/12/20034110
Hungry For Love29/01/2005613
Cool Without You30/04/2005159
Webcam Girl06/08/2005710
Blind For You (Di-rect feat. Wibi Soerjadi)03/12/2005715
A Good Thing17/02/2007312
I Just Can't Stand12/05/2007384
Johnny14/07/200727
Bring Down Tomorrow01/12/2007727
I Forget Your Name31/05/2008422
Times Are Changing14/11/2009217
This Is Who We Are01/05/201046
Hold On03/07/2010698
The Chase17/09/2011276
Young Ones12/11/2011973
Where We Belong (Fedde Le Grand & Di-rect)26/10/2013449
Invincible08/02/2014991
Soldier On18/04/20201856
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Discover01/12/20011468
Over The Moon07/06/2003226
All Systems Go!26/02/2005128
Di-rect10/03/200729
Live & Acoustic14/06/2008148
Di-rect doet Tommy22/11/2008537
This Is Who We Are22/05/2010328
Time Will Heal Our Senses05/11/2011621
Daydreams In A Blackout12/04/2014117
Rolling With The Punches14/10/201765
Wild Hearts17/10/2020221
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Carré [DVD]08/12/2012232
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Di-rect - Daydreams In A Blackout (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
***
Ik snap nog steeds de noteringen niet van deze band.
Het is allemaal maar heel matig en erg makkelijk. Rock zonder ballen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?