Diggy Dex & Kraantje Pappie - Allez

Cover Diggy Dex & Kraantje Pappie - Allez
Digital
We Want More / Noah's Ark 00602567650195

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

20/04/2018
Digital We Want More / Noah's Ark 00602567650195 (UMG) / EAN 0602567650195
Toon detailsAlles beluisteren
1.Allez
  2:39
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:39AllezWe Want More / Noah's Ark
00602567650195
Single
Digital
20/04/2018

Diggy Dex   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Slaap lekker (Fantastig toch) (Diggy Dex feat. Eva De Roovere)11/07/2009221
Vandaag16/01/2010359
Wat doe je dapper (Diggy Dex feat. Anna Drijver)05/06/2010523
Links, rechts (Diggy Dex feat. Wudstik, Big2 & Skiggy Rapz)23/10/2010962
Dezelfde spijt (Diggy Dex feat. Jenny Lane)05/02/2011784
Treur niet (Ode aan het leven) (Diggy Dex feat. JW Roy)24/10/20152126
Ik huil alleen bij jou (Ali B feat. Diggy Dex)19/03/20163313
Same Love (Jij blijft) (Milow & Diggy Dex)07/11/2020861
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lange nachten korte dagen06/11/2010841
Do It Yourself01/02/2014412
Golven01/10/2016228
Karavaan17/11/2018345
Carrousel25/09/202175
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeën07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djé)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172218
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018231
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018623
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Nacht (Kraantje Pappie & Guus Meeuwis)18/01/20201716
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
Hockeymeisjes (Bizzey feat. Kraantje Pappie & Immo)22/01/2022671
Missen zou (Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie)02/04/2022679
Lang leve The Life07/05/2022781
Doe me dansje (La Fuente, Ronnie Flex & Kraantje Pappie)15/04/2023564
Ome Duo (Trobi, Chivv, Kraantje Pappie feat. ADF Samski & Angela Groothuizen)29/04/20233016
Zin in de zomer man (Bizzey / Kraantje Pappie / Rolf Sanchez)13/05/2023817
Ruggengraat (Snelle x Kraantje Pappie)27/05/20232917
Spagaat (Sick & Nimon, Kraantje Pappie & Bizzey)22/07/2023761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162288
Daddy06/10/2018255
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33Diggy Dex & Kraantje Pappie - Allez (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
***
Hier had meer ingezeten.

Mark1984
****
Vind dit vrolijke plaatje toch wel wat hebben.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Toch een ø plaatje voor dit genre uit half april 2018 van de nu 42 jarige Nederlandse rapper, zanger en songschrijver "Koen Jansen" alias "Diggy Dex" en de nu 35 jarige Nederlandse hiphopartiest, rapper en TV-presentator "Alex van de Zouwen" alias "Kraantje Pappie" !!! Scoort nog net een voldoende 😎 !!!

@16/06/2022: ▒ ↑: 3 sterren 😎 !!!
Laatst gewijzigd: 16/06/2022 16:39
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?