Djaga Djaga feat. COR - Rappers

Cover Djaga Djaga feat. COR - Rappers
Digital
O.J. Fam 886449857319 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:05/02/2022 / Piek: 10 / Weken: 1

Tracks

30/01/2022
Digital O.J. Fam 886449857319 [nl] / EAN 0886449857319
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rappers
2:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:41RappersO.J. Fam
886449857319
Single
Digital
30/01/2022

Djaga Djaga   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geluk (Vic9 feat. Djaga Djaga)11/11/2017662
Gasolina (Murda feat. Lange, Djaga Djaga & Yung Felix)03/02/2018512
Best Friend17/03/2018892
Ride Or Die26/01/20191619
Wine23/03/2019364
Blijf bij mij23/03/2019602
Doekoe (JoeyAK feat. Djaga Djaga)18/05/2019139
Action (JoeyAK, Djaga Djaga & Killer Kamal)15/06/2019581
Ooit groot (Djaga Djaga feat. Boef & Lijpe)21/03/2020631
Virus28/05/2022691
Overleven (Djaga Djaga & Lijpe)13/08/2022422
ABC (Djaga Djaga & JoeyAK)08/10/2022223
Linken aan zaken (Djaga Djaga & KA)12/11/2022531
Ride Or Die 218/02/2023413
Rovers (Boef / Lijpe / Djaga Djaga)25/02/2023101
Alles of niets29/04/2023941
Hermanos (Djaga Djaga × Emms × Kevin)29/07/2023701
Fine Girl (Djaga Djaga / $hirak / KM / Jonna Fraser / Cristian D)30/09/2023641
Schakelen (Djaga Djaga / Lijpe / Josylvio / Boef)04/11/2023114
Warming Up (Djaga Djaga feat. F.I.)11/11/2023841
Letter To Joey11/11/2023861
Ready 4 War03/02/2024511
Gang nog steeds (Djaga Djaga feat. Frenna)02/03/2024502
Pesos27/04/2024363
Alleen gedaan (Djaga Djaga x Lijpe)25/05/2024771
Philly haal (Djaga Djaga x Lijpe)29/06/2024511
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jason D07/04/2018714
11:5516/03/2019229
Chakutu21/03/2020126
Beschadigd11/11/2023412
 

COR [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Soms (Hef feat. COR)26/12/2020581
Thuis kom (COR / Idaly)06/02/2021631
Jungle (COR x Reverse)10/07/20211001
Alles wat ik wil (COR & Reverse, Idaly & Ronnie Flex)31/07/2021941
Hier ver vandaan (COR & Reverse feat. Frenna)16/10/2021671
Jongen van de straat (COR x Boef x Mula B)17/09/2022411
Soldier (COR feat. KA)25/03/2023481
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Weg van hier06/03/2021212
Met liefde uit de wijk10/06/2023104
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?