Donnie & Frans Duijts - De leeuwendans (klaar voor de aftrap)

Cover Donnie & Frans Duijts - De leeuwendans (klaar voor de aftrap)
Cover

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Radio NL:19/06/2021 / Piek: 3 / Weken: 2
Single Tip:19/06/2021 / Piek: 5 / Weken: 2

Donnie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Snelle planga26/05/2018541
Barry Hayze (Donnie feat. Willie Wartaal)23/03/2019623
Geen centen maar spullen (Donnie feat. Frans Bauer)25/01/2020651
Skaffa (Bizzey feat. Donnie & Poke)21/03/2020603
Frans Duits (Donnie & Frans Duijts)03/04/20211036
Bon gepakt (Donnie feat. Rene Froger)11/09/2021363
Bieber van de kroeg (Donnie & Mart Hoogkamer)05/03/2022636
Vanavond (Uit m'n bol) (Kris Kross Amsterdam, Donnie & Tino Martin)02/04/2022291
Der af (Oya Lélé) (Kris Kross Amsterdam, Donnie & Roxeanne Hazes)18/02/2023297
Schultenbräu (Chantie & Donnie)10/06/2023717
Hier mag alles (Donnie & Marco Schuitmaker)02/12/2023430
Zomer in m'n bol (Kris Kross Amsterdam x Donnie x Tino Martin feat. André Hazes)24/02/2024831
Engelengezang (Donnie & Snollebollekes)08/06/2024533
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Loei ordinair23/04/2016991
BFMJT10/06/2017731
M van Marketing (Donnie & Joost)11/08/2018104
Door het licht23/03/2019222
De Kibbelingsound06/05/20233814
 

Frans Duijts   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samen op het strand21/07/2007822
Jij denkt maar dat je alles mag van mij15/03/20083226
Komt er voor mij dan ook 'n dag08/11/20081412
Lieveling31/01/2009229
Nee, niet zeggen hoe ik leven moet06/06/2009279
Ik mis je09/01/2010412
Altijd te laat naar bed15/05/20101012
Lach en leef je dromen21/08/2010189
Kom terug bij mij27/11/2010285
Morgen is pas morgen23/04/201119
Laat me nooit alleen21/01/2012128
In ons café (Frans Duijts & Django Wagner)05/05/2012298
Ga maar vast slapen03/11/2012208
Blijf vannacht bij mij08/06/2013139
Huil niet om mij28/09/2013175
De allerlaatste is van mij01/02/2014377
Frans Duits (Donnie & Frans Duijts)03/04/20211036
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo ben ik mezelf04/10/20087104
Denken dat je alles mag...06/06/20093915
Leef je droom27/02/2010243
Alles met je delen10/03/2012130
Oud & vertrouwd02/11/2013519
10 jaar - Mijn grootste hits tot nu toe14/11/20151412
Tijdloos29/10/2016157
Muziek is ons leven (Echte Vrienden)23/09/2017164
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Donnie & Frans Duijts - De leeuwendans (klaar voor de aftrap) (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Super schijf

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Grappige 'Oranje' 🎶 voetbal cover op de melodie van hun grote hit "Frans Duits" !!! Succes mocht voor ons elftal en ons duo helaas niet gebeuren, zomer 2021 😎 !!!

Bearcat
*
nee helaas
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?