Dua Lipa - Thinking 'Bout You

Cover Dua Lipa - Thinking 'Bout You
Digital
Warner Bros. 190295853136
Cover Dua Lipa - Thinking 'Bout You
Digital
Vertigo / Capitol 1186976825

Nummer

Jaar:2017
Muziek/Tekst:Adam Argyle
Dua Lipa
Producer:Stephen "Koz" Kozmeniuk
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

06/01/2017
Digital Warner Bros. 190295853136 (Warner) / EAN 0190295853136
Toon detailsAlles beluisteren
1.Thinking 'Bout You
  2:51
   
20/01/2017
Digital Vertigo / Capitol 1186976825 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Thinking 'Bout You (DECCO Remix)
3:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51Thinking 'Bout YouWarner Bros.
190295853136
Single
Digital
06/01/2017
DECCO Remix3:49Thinking 'Bout YouVertigo / Capitol
1186976825
Single
Digital
20/01/2017
2:51Best Of 2017 - FrühlingshitsPolystar
060075376069 (7)
Compilatie
CD
03/03/2017
2:51De Afrekening 62Sony
88985428792
Compilatie
CD
31/03/2017
DECCO Remix3:49Germany's Next Topmodel - The Best Catwalk Hits 2017Polystar
0600753766385
Compilatie
CD
07/04/2017
»» alles tonen

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019542
Physical08/02/20201523
Break My Heart04/04/20201223
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/20202418
Hallucinate01/08/20205510
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)10/10/20202359
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
We're Good20/02/20212520
Love Again19/06/20212122
Cold Heart (Elton John & Dua Lipa)21/08/2021816
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176163
Future Nostalgia04/04/2020188
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.05Dua Lipa - Thinking 'Bout You (Reviews: 19)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
**
Vergeleken met de voorgangers is deze nieuwe plaat van Dua Lipa vooral slaapverwekkend.

gherkin
***
Dua Lipa doet het eens wat rustiger deze keer en daar heb ik eigenlijk niet te veel problemen mee. Klinkt misschien niet als een wereldnummer maar toch genoeg voor drie sterren.

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
Brauchte einige anläufe, aber nun mag ich diese Nummer!
Sehr sogar! 6*
Laatst gewijzigd: 04/06/2017 18:53

Snormobiel Beusichem
***
▒ Ben nog steeds niet onder de indruk van dit ø plaatje uit april 2016 van de nu inmiddels 21 jarige Britse zangeres, model en songschrijfster uit Londen: "Dua Lipa" !!! Maar bagger is het zeker niet ☺!!!

SabinG4L
******
The album is so amazing, every song is amazing

alessiov
*****
Niet haar beste nummer op haar album, maar hier zien we Dua Lipa eens van een andere kant :)

alleyt1989
*****
Solid effort. 4.5.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?