Eels - The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett

Cover Eels - The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett
Cover
Cover Eels - The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett
CD
E Works EWORKS1147CD

Album

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/04/2014 (Positie 8)
Laatste week notering:05/07/2014 (Positie 79)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:7900 (311 Punten)
Combialbum:26/04/2014 / Piek: 11 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 6
de  Piek: 10 / Weken: 4
at  Piek: 14 / Weken: 2
fr  Piek: 21 / Weken: 6
nl  Piek: 8 / Weken: 7
be  Piek: 2 / Weken: 31 (V)
  Piek: 12 / Weken: 8 (W)
es  Piek: 33 / Weken: 2

Tracks

18/04/2014
CD E Works EWORKS1147CD (PIAS) / EAN 5414939670626
Toon detailsAlles beluisteren
1.Where I'm At
  1:42
2.Parallels
  3:16
3.Lockdown Hurricane
  3:30
4.Agatha Chang
  3:28
5.A Swallow In The Sun
  3:37
6.Where I'm From
  2:48
7.Series Of Misunderstandings
  3:23
8.Kindred Spirit
  2:53
9.Gentlemen's Choice
  2:36
10.Dead Reckoning
  2:28
11.Answers
  2:39
12.Mistakes Of My Youth
  4:57
13.Where I'm Going
  3:04
   
18/04/2014
LP E Works EWORKS1147LP (PIAS) / EAN 5414939670817
Toon detailsAlles beluisteren
   
21/04/2014
Deluxe Edition - CD E Works EWORKS1147CDX / EAN 5414939670725
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Where I'm At
  1:42
2.Parallels
  3:16
3.Lockdown Hurricane
  3:30
4.Agatha Chang
  3:28
5.A Swallow In The Sun
  3:37
6.Where I'm From
  2:48
7.Series Of Misunderstandings
  3:23
8.Kindred Spirit
  2:53
9.Gentlemen's Choice
  2:36
10.Dead Reckoning
  2:28
11.Answers
  2:39
12.Mistakes Of My Youth
  4:57
13.Where I'm Going
  3:04
CD 2:
1.To Dig It
0:30
2.Lonely Lockdown Hurricane
3:27
3.Bow Out
2:46
4.A Good Deal
3:09
5.Good Morning Bright Eyes
2:41
6.Millicent Don't Blame Yourself
2:46
7.Thanks I Guess
2:59
8.On The Ropes (Live WNYC)
3:19
9.Accident Prone (Live WNYC)
2:56
10.I'm Your Brave Little Soldier (Live WNYC)
2:35
11.Fresh Feeling (Live WNYC)
3:52
12.Trouble With Dreams (Live WNYC)
3:41
13.Oh Well (Live WNYC)
3:35
   

Eels   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Novocaine For The Soul21/12/1996904
Susan's House06/09/1997991
Last Stop: This Town21/11/1998962
Mr. E's Beautiful Blues26/02/2000854
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beautiful Freak25/01/19973221
Electro-Shock Blues03/10/1998508
Daisies Of The Galaxy11/03/2000346
Souljacker06/10/2001563
Shootenanny!14/06/2003584
Blinking Lights And Other Revelations30/04/2005188
With Strings: Live At Town Hall04/03/2006573
Useless Trinkets: B-Sides, Soundtracks, Rarities And Unreleased - 1996-200626/01/2008772
Hombre Lobo06/06/20093711
End Times23/01/2010197
Tomorrow Morning28/08/2010105
Wonderful, Glorious09/02/2013116
The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett26/04/201487
Royal Albert Hall18/04/2015293
The Deconstruction14/04/2018163
Earth To Dora07/11/2020231
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
With Strings: Live At Town Hall [DVD]11/03/2006242
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Eels - The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Een album dat vol staat met goed klinkende nummers en dus als gevolg ook zeker wel een geslaagd album mag genoemd worden.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?