Equalz feat. Hef - Ingang

Cover Equalz feat. Hef - Ingang
Digital
Artsounds 1176206457 (nl)

Nummer

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/12/2016 (Positie 90)
Laatste week notering:28/01/2017 (Positie 99)
Piekpositie:81 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:21767 (65 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 81 / Weken: 6

Tracks

25/11/2016
Digital Artsounds 1176206457 (Sony) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ingang
2:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:29IngangArtsounds
1176206457
Single
Digital
25/11/2016

Hef   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mandela (SBMG met Sevn Alias, Louis, D-Double, Lijpe en Hef)10/10/2015588
Morgen weer (Hef feat. Dio & Jonna Fraser)26/12/2015991
Narcos (Broederliefde feat. SBMG, Jonna Fraser, Hef, Ronnie Flex & RMB)07/05/2016891
Mbongo (Rollàn feat. Josylvio & Hef)24/09/2016952
Dope Game (Sevn Alias feat. Hef)19/11/2016781
Ingang (Equalz feat. Hef)03/12/2016816
Bijna (Hef feat. Lil Kleine)24/12/2016692
Muhammad Ali (Childsplay feat. Hef, Boef, Lijpe & MocroManiac)24/12/2016952
Hustlers (Hef feat. Sevn Alias, D-Double & SBMG)31/12/2016891
Double Up (Josylvio, Hef & Kevin)06/05/2017532
Batterij (Lil Kleine feat. Hef)01/07/2017342
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
Allemaal voor niks (Kevin feat. Hef & Vic9)19/08/2017682
Wejo (Bangbros, Hef & Murda feat. Kevin)14/10/2017762
Merry (Nafthaly Ramona, Bizzey & Hef)18/11/20172020
Hoop25/11/2017722
Als ik naar huis ga (Hef feat. Kevin & Sevn Alias)23/12/2017422
Life is geen Game (Hef feat. Lijpe & Crooks)23/12/2017581
Roley (Hef feat. Josylvio)23/12/2017741
Kan niet terug (Hef feat. Vic9, Feis & Rich)23/12/2017821
Misdaad23/12/2017901
Op je hoede (Josylvio feat. Hef & Moeman)03/03/2018413
Knowledge (Esko feat. Emms, Hef & Kevin)28/04/2018581
Jalla (F1rstman, Hef & Poke feat. Pyramids)21/07/2018961
Niet huilen (Hef feat. Kevin & Jayboogz)01/09/2018791
Streets (Josylvio & Moeman feat. Hef, Adje, JoeyAK, Ashafar & LaFunky)10/11/2018282
Dealers uit de buurt15/12/2018552
Niks26/01/2019264
De wereld is van jou (Hef feat. Kevin)02/02/2019155
Koud02/02/2019501
Gangster02/02/2019541
Rodeo (Hef feat. Jayh & Murda)02/02/2019581
Misschien (Hef feat. D-Double)02/02/2019621
Ik weet dat je m'n rug hebt02/02/2019661
Wie niet waagt02/02/2019771
Wanneer zijn we Safe (Hef feat. Crooks)02/02/2019811
Andere Place02/02/2019951
Morgen is niet beloofd02/02/2019971
Forever (meer dan genoeg) (Hef feat. Sticks)02/02/20191001
Bankrekening (Josylvio feat. Hef)12/10/2019402
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
24/7 (Sevn Alias feat. Kevin & Hef)07/12/2019671
Ik probeer het14/12/2019525
Drukken28/12/2019373
Straat28/12/2019911
Hyena's (Idaly feat. Kevin & Hef)11/01/2020225
1000 tranen (ADF Samski / Hef / Kevin)01/08/2020275
In de kou (Idaly feat. Hef)15/08/2020522
We hadden niks (Knaller feat. Adje & Hef)31/10/2020911
Fouten14/11/2020632
Wat ik doe (Hef feat. Jonna Fraser)05/12/2020632
Bagage (Hef feat. Idaly & Kevin)26/12/2020325
Soms (Hef feat. COR)26/12/2020581
Eigenaar (Spanker, Frenna, Murda feat. Kevin, Idaly & Hef)24/04/2021403
Niks voor niks (Jordymone9 feat. Hef)19/06/2021683
Niet doen alsof (Hef / Adje / Crooks)09/10/2021572
S.K.E.E.R.27/11/2021761
3 soldaten (Hef / Adje / Crooks)04/12/2021403
Ons (Hef / Adje / Crooks)25/12/2021561
Benz muziek05/02/2022551
Frikandel16/04/2022722
Adem23/04/2022581
Kaya Egeo 1023/04/2022961
Nacht op Ibiza (Rotjoch feat. Adje, Lil Kleine, Hef)13/08/2022991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hefvermogen17/04/201023
Papierwerk24/11/20121210
Freddy & Bundy (Crooks & Hef)16/11/2013381
1326/12/20152026
Ruman31/12/2016720
Bruin brood (Bangbros, Hef & Murda)28/10/2017106
Geit23/12/2017342
Koud02/02/2019148
Tranen28/12/2019117
Rook26/12/2020223
Boyz in de Hood 2 (Hef / Adje / Crooks)25/12/2021710
Hefvermogen 223/04/202218
 

Equalz   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Worry01/10/2016753
Zij wilt me zien (Lijpe feat. Equalz)05/11/2016661
Ingang (Equalz feat. Hef)03/12/2016816
Casablanca28/01/20175522
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)12/08/2017328
Mot (Jonna Fraser feat. Equalz)04/11/2017273
Love song (Equalz feat. Frenna)11/11/20171110
Alles delen25/11/2017601
Stop met typen09/12/20173517
1 op 1 (Equalz feat. SBMG)09/12/2017444
Long Things (Equalz feat. KM & Jandro)09/12/2017801
Beweging09/12/2017901
Lit (The Partysquad & Equalz)03/02/2018287
Let op je kech (Mula B feat. Equalz)14/04/20181001
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)01/09/20183514
Shopping Spree16/02/2019722
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)04/05/2019484
Single (Architrackz, Cho & Equalz)06/07/2019872
On It10/08/2019793
Kaki (Equalz feat. LouiVos)31/08/2019572
De pijn (Equalz feat. Kevin)31/08/2019711
Stille chaos (Equalz feat. Broederliefde)24/04/2021761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Update03/12/20162129
Reloaded09/12/2017628
Jongens uit de havenstad31/08/2019414
Represent24/07/2021274
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.33Equalz feat. Hef - Ingang (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ ┌∩┐Vervelende (◣_◢) Macro shit┌∩┐ ☺!!!

Jeroen68
**
Nu nog iets aan de tekst doen.

Rootje
*
Whaaa! Waar is de uitgang? Kan ik meteen vluchten uit de tent mocht ik deze zooi te horen krijgen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?