Esko & Snelle - Omhoog

Cover Esko & Snelle - Omhoog
Digital
Van Klasse / Cloud 9 8718521057992 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/11/2019 (Positie 20)
Laatste week notering:14/12/2019 (Positie 82)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:18021 (164 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 20 / Weken: 3

Tracks

22/11/2019
Digital Van Klasse / Cloud 9 8718521057992 [nl] / EAN 8718521057992
Toon detailsAlles beluisteren
1.Omhoog
2:56
2.Omhoog (Instrumental)
2:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:56OmhoogVan Klasse / Cloud 9
8718521057992
Single
Digital
22/11/2019
Instrumental2:56OmhoogVan Klasse / Cloud 9
8718521057992
Single
Digital
22/11/2019

Esko   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hooptie Money (Esko, JoeyAK, MocroManiac & Cho)17/03/2018712
Lijst (Esko feat. Bartofso, 3robi & Mula B)21/04/2018383
Hey meisje (Esko, Josylvio & Hansie)28/04/2018136
Money Dance (Esko feat. Jonna Fraser & Jacin Trill)28/04/2018402
Dichterbij (Esko feat. Josylvio & Sevn Alias)28/04/2018431
Kuifje (Esko feat. Jonna Fraser, Adje, Keizer & Woenzelaar)28/04/2018451
Evoluatie (Esko feat. Bokoesam & Famke Louise)28/04/2018521
Doe je Research (Esko feat. SBMG)28/04/2018541
Knowledge (Esko feat. Emms, Hef & Kevin)28/04/2018581
Half 8 (Esko feat. Ronnie Flex & Idaly)28/04/2018591
Zo niet mij (Esko feat. Latifah & Sevn Alias)28/04/2018601
Bye, Bye, Bye (Esko feat. Josylvio, Lauwtje & Jermaine Niffer)28/04/2018631
Ik zweer het je (Young Ellens, 3robi & Esko)22/09/2018217
Dinnertime (Young Ellens feat. Esko)13/10/2018811
Voor de lol (Young Ellens feat. Esko)13/10/2018971
In A Way (BKO feat. Jonna Fraser & Esko)20/10/2018881
Huts (The Blockparty & Esko feat. Mouad Locos, JoeyAK, Young Ellens & Chivv)17/11/2018125
Leugens (Lauwtje feat. Josylvio & Esko)20/04/2019931
Vroeger (Josylvio feat. Esko)05/10/2019717
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Jongen van bodem06/02/2021244
Breng mij terug (Esko feat. Josylvio)13/03/2021473
Platzak (Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9)19/06/2021354
Wat is wat (Esko feat. KA & JoeyAK)10/07/2021442
Flamboyant (Esko & Josylvio feat. Jonna Fraser)10/07/2021562
Beiden (Esko & Madina)26/03/2022611
Klokken en stenen (Esko, Lijpe & JoeyAK)04/06/2022124
10 Racks (Esko / Jack / Yssi SB / Josylvio)03/09/2022551
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beats By Esko28/04/2018125
Feniks10/07/2021450
 

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Moré feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
Reünie27/07/2019173
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019233
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019529
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/2020129
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/2020915
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
Verliezen met jullie (Pjotr, Snelle & Okke Punt)11/04/2020552
Kleur13/06/2020436
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
In de schuur (Snelle & Ronnie Flex)24/10/20201044
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021170
Zonder jas naar buiten20/03/2021451
In m'n bloed18/12/20212221
Niks mee te maken26/03/2022462
Pizza met ananas26/03/20226433
Kijk ons nou (Metejoor & Snelle)04/06/2022651
5 voor 1203/12/2022589
Terugweg04/03/20233411
Alles al (Snelle x Jonna Fraser)29/04/2023511
De laatste (Ammar & Snelle)29/04/2023935
Ruggengraat (Snelle x Kraantje Pappie)27/05/20232917
Radio26/08/20234111
Hoodiedate11/11/2023574
Rock 'n Roll in Nederland (Snelle x Thomas Acda)25/11/2023601
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019283
Vierentwintig02/11/2019185
Lars20/03/20211102
1/302/04/2022202
Achtentwintig25/11/2023413
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Esko & Snelle - Omhoog (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Acceptabele ø rapplaat uit november 2019 door het Nederlandse rapduo "Esko" en "Snelle" !!! (NL Tip 30: 6 wk / # 1) ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?