Faithless - Forever Faithless - The Greatest Hits

Cover Faithless - Forever Faithless - The Greatest Hits
CD
Cheeky 82876684322
Cover Faithless - Forever Faithless - The Greatest Hits
CD
Cheeky 82876683982

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/05/2005 (Positie 6)
Laatste week notering:15/10/2005 (Positie 85)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:1903 (1496 Punten)
Midprice:21/03/2009 / Piek: 8 / Weken: 23
Combialbum:06/07/2013 / Piek: 66 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 15
de  Piek: 9 / Weken: 11
at  Piek: 22 / Weken: 6
nl  Piek: 3 / Weken: 22
be  Piek: 1 / Weken: 44 (V)
  Piek: 3 / Weken: 27 (W)
fi  Piek: 15 / Weken: 10
it  Piek: 95 / Weken: 1
au  Piek: 32 / Weken: 4
nz  Piek: 34 / Weken: 4

Tracks

16/05/2005
Limited Edition Digipak - CD Cheeky 82876684322 (Sony BMG) / EAN 0828766843224
Toon detailsAlles beluisteren
1.Insomnia
  8:41
2.Mass Destruction
  3:32
3.God Is A DJ
  3:28
4.Don't Leave
  4:40
5.Muhammad Ali
  3:31
6.We Come 1
  3:44
7.Reverence
  3:45
8.Salva mea
  10:47
9.Faithless feat. Dido - One Step Too Far
  3:25
10.Bring My Family Back
  4:06
11.Miss U Less, See U More
  3:34
12.Tarantula
  6:39
13.Fatty Boo
  5:58
14.Reasons (Saturday Night)
  3:21
15.Faithless feat. Estelle - Why Go?
  3:24
16.I Want More
  3:31
   
16/05/2005
CD Cheeky 82876683982 (Sony BMG) / EAN 0828766839821
Toon detailsAlles beluisteren
1.Insomnia
  8:42
2.Mass Destruction
  3:33
3.God Is A DJ
  3:29
4.Don't Leave
  4:00
5.Muhammad Ali
  3:31
6.We Come 1
  3:45
7.Reverence
  3:45
8.Salva mea
  10:48
9.Faithless feat. Dido - One Step Too Far
  3:26
10.Bring My Family Back
  4:07
11.Miss U Less, See U More
  3:35
12.Tarantula
  6:40
13.Reasons (Saturday Night)
  3:21
14.Faithless feat. Estelle - Why Go?
  3:24
15.I Want More
  3:32
   
09/11/2007
CD Cheeky 88697046532 (Sony BMG) / EAN 0886970465328
Toon detailsAlles beluisteren
   
06/03/2009
Slide Pack - CD Cheeky 88697046532 (Sony) / EAN 0886970465328
Toon detailsAlles beluisteren
   

Faithless   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Salva mea02/09/19951614
Insomnia27/01/19961324
Don't Leave13/12/1997765
God Is A DJ05/09/1998319
Take The Long Way Home28/11/1998517
Bring My Family Back01/05/1999596
Why Go? (Faithless feat. Boy George)06/11/1999655
We Come 109/06/2001316
Muhammad Ali29/09/2001554
Tarantula22/12/2001536
One Step Too Far (Faithless feat. Dido)25/05/2002474
Mass Destruction05/06/2004397
I Want More28/08/2004613
Miss U Less, See U More27/11/2004504
Insomnia 200508/10/2005547
Bombs (Faithless feat. Harry Collier)02/12/2006843
Not Going Home08/05/2010186
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Reverence04/05/19964528
Sunday 8 PM26/09/1998741
The Testimony - Chapter One17/04/1999786
Outrospective23/06/2001236
No Roots05/06/2004325
Forever Faithless - The Greatest Hits21/05/2005322
Renaissance Presents 3D - DJ Set19/08/2006378
To All New Arrivals02/12/20062917
The Dance22/05/2010616
Passing The Baton - Live From Brixton24/03/2012484
Faithless 2.017/10/2015102
All Blessed31/10/2020461
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Renaissance Presents 3D - DJ Set19/08/2006191
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forever Faithless - The Greatest Hits [DVD]28/05/200538
Live At Alexandra Palace [DVD]15/10/2005124
Live In Moscow [DVD]15/11/2008223
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6Faithless - Forever Faithless - The Greatest Hits (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
de echte Faithless-fan komt hiermee wel aan zijn trekken

Snormobiel Beusichem
*****
▒ "Faithless" was een Britse danceact, geformeerd rondom producer "Rollo" ("Roland Armstrong"), toetsenist / DJ "Sister Bliss" ("Ayalah Bentovim") en rapper / zanger "Maxi Jazz" ("Maxwell Fraser") met als bassist "Aubrey Nunn" !!! Daarnaast maakten ook producer "Jamie Catto" en gitarist "Dave Randall" deel uit van "Faithless" !!! Zangeres "Dido", de zus van "Roland Armstrong", is op verschillende nummers van "Faithless" op deze verzamelaar uit mei 2005 te horen !!! Gemiddeld 5 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?