Faithless - No Roots

Cover Faithless - No Roots
Cover

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/06/2004 (Positie 77)
Laatste week notering:22/01/2005 (Positie 98)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:25
Positie aller tijden:1958 (1463 Punten)
Alternative:12/06/2004 / Piek: 2 / Weken: 16
In de landen:
ch  Piek: 10 / Weken: 14
de  Piek: 12 / Weken: 11
at  Piek: 26 / Weken: 9
fr  Piek: 186 / Weken: 1
nl  Piek: 3 / Weken: 25
be  Piek: 1 / Weken: 37 (V)
  Piek: 13 / Weken: 16 (W)
fi  Piek: 23 / Weken: 4
no  Piek: 17 / Weken: 4
dk  Piek: 37 / Weken: 1
it  Piek: 37 / Weken: 4
au  Piek: 23 / Weken: 2

Tracks

07/06/2004
CD ARI 82876610772 / EAN 0828766107722
Toon detailsAlles beluisteren
1.Introduction
0:27
2.Mass Destruction
  3:44
3.I Want More - Part 1
  2:49
4.I Want More - Part 2
  3:11
5.Love Lives On My Street
2:10
6.Bluegrass
  2:45
7.Sweep
4:03
8.Miss U Less, See U More
  3:41
9.No Roots
5:24
10.Swingers
  3:48
11.Pastoral
4:27
12.Everything Will Be Alright Tomorrow
2:19
13.What About Love
6:58
14.In The End
  4:12
15.Mass Destruction (P*Nut & Sister Bliss Mix)
3:31
   

Faithless   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Salva mea02/09/19951614
Insomnia27/01/19961324
Don't Leave13/12/1997765
God Is A DJ05/09/1998319
Take The Long Way Home28/11/1998517
Bring My Family Back01/05/1999596
Why Go? (Faithless feat. Boy George)06/11/1999655
We Come 109/06/2001316
Muhammad Ali29/09/2001554
Tarantula22/12/2001536
One Step Too Far (Faithless feat. Dido)25/05/2002474
Mass Destruction05/06/2004397
I Want More28/08/2004613
Miss U Less, See U More27/11/2004504
Insomnia 200508/10/2005547
Bombs (Faithless feat. Harry Collier)02/12/2006843
Not Going Home08/05/2010186
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Reverence04/05/19964528
Sunday 8 PM26/09/1998741
The Testimony - Chapter One17/04/1999786
Outrospective23/06/2001236
No Roots05/06/2004325
Forever Faithless - The Greatest Hits21/05/2005322
Renaissance Presents 3D - DJ Set19/08/2006378
To All New Arrivals02/12/20062917
The Dance22/05/2010616
Passing The Baton - Live From Brixton24/03/2012484
Faithless 2.017/10/2015102
All Blessed31/10/2020461
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Renaissance Presents 3D - DJ Set19/08/2006191
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forever Faithless - The Greatest Hits [DVD]28/05/200538
Live At Alexandra Palace [DVD]15/10/2005124
Live In Moscow [DVD]15/11/2008223
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33Faithless - No Roots (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?