FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie - Weekend

Cover FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie - Weekend
Digital Promo
Top Notch 00602537477111

Charts

Binnenkomst:13/07/2013 (Positie 69)
Laatste week notering:13/07/2013 (Positie 69)
Piekpositie:69 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24069 (32 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 69 / Weken: 1

Tracks

05/07/2013
Promo - Digital Top Notch 00602537477111 (UMG) / EAN 0602537477111
Toon detailsAlles beluisteren
1.Weekend
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Weekend [Promo]Top Notch
00602537477111
Single
Digital
05/07/2013

Sjaak   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stuk (The Partysquad feat. Dio, Sef, Sjaak & Reverse)02/02/20081112
Baas (Ali B feat. Sjaak)06/09/2008198
Whoop Whoop (DiceCream feat. The Partysquad, Reverse, Darryl & Sjaak)25/10/20082910
Licht van de laser (The Partysquad feat. Sef, Dio & Sjaak)24/01/2009119
Gangsterboys (Yes-R - Darryl - Sjaak - Soesi B)20/03/2010167
Krokobil (Yellow Claw feat. Sjaak & Mr. Polska)30/06/2012515
Helemaal naar de klote (The Partysquad feat. Jayh, Sjaak & Reverse)16/02/20131424
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Alleen (Giocatori feat. Ronnie Flex, Lil Kleine & Sjaak)23/01/2016538
Boss Like That (Sjaak & Sidney Samson feat. 3robi)10/02/2018871
1 op jou (Sjaak & Sidney Samson feat. Lil Kleine)24/03/2018542
Stap voor stap (Kav Verhouzer & Sjaak)11/08/20181116
Schuif (LA$$A, Ashafar & Sjaak feat. Young Ellens)26/10/2019386
Trompetisto31/07/2021930
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Thop (Sjaak & Sidney Samson)24/03/2018412
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172218
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018231
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018623
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Nacht (Kraantje Pappie & Guus Meeuwis)18/01/20201716
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
Hockeymeisjes (Bizzey feat. Kraantje Pappie & Immo)22/01/2022671
Missen zou (Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie)02/04/2022679
Lang leve The Life07/05/2022781
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162288
Daddy06/10/2018255
 

FeestDJRuud   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gas op die lollie25/02/20125210
Door tot het einde!26/01/2013412
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
 

Dirtcaps   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Money On My Mind (Dirtcaps & The Million Plan)15/12/2012546
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.55FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie - Weekend (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

R-Daniel
*
Slechte Nederlandse dansplaat is het juiste wat hiervoor gezegd moet worden.

Snormobiel Beusichem
*
▒ Troep is niet goed en hoort in de kliko ☺!!!

Hitfreak
*
bah

drdjrene
*
Wat een ellende. De hier samenwerkende artiesten hebben voor hun solo-singles van mij bijna allemaal al eens een lage score gekregen en helaas krijgt ook deze samenwerking 1 heel mager punt van mij. Vreselijke tekst, zenuwachtige hyperactieve muziek. Nee, niet voor mij, deze plaat!
Laatst gewijzigd: 13/07/2013 23:26

RV
****
Die zenuwachtige en hyperactieve muziek valt eigenlijk nog wel mee. Ik vind de bijdragen van Kraantje Pappie en vooral Sjaak heel wat minder, maar toch niet zo irritant voor een onvoldoende. Al met al valt dit plaatje me 100% mee; ik had een meer irritante plaat verwacht van meneer de feest-dj.

Bec_Avicii
*
aub zeg. Na waar is kraan dacht ik dat we eindelijk een respectable rapper hadden met Kraantje pappie. Na vele flopnummers ben ik van die illusie af.

DeejayDave
**
Geen hoogstandje maar kan best begrijpen dat dit het wel aardig doet in de clubs.

Rootje
*
Infantiel gedreun.

De Tsjap
**
Geen echt lekkere combo
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?