Flemming [NL] - Paracetamollen

Cover Flemming [NL] - Paracetamollen
Digital
8ball 8717774691748 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/12/2022 (Positie 44)
Laatste week notering:09/09/2023 (Positie 100)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:38
Positie aller tijden:535 (2224 Punten)
Airplay:24/12/2022 / Piek: 17 / Weken: 15
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 38

Tracks

16/12/2022
Digital 8ball 8717774691748 [nl] / EAN 8717774691748
Toon detailsAlles beluisteren
1.Flemming - Paracetamollen
2:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51Paracetamollen8ball
8717774691748
Single
Digital
16/12/2022
2:50Het beste uit de Top 40 - 2023 #1Cloud 9
CLDM2023002
Compilatie
CD
31/03/2023

Flemming [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Amsterdam16/10/2021379
Zij wil mij08/01/20221034
Automatisch07/05/2022675
Terug bij af (Flemming feat. Ronnie Flex)03/09/20222715
Plaatje van jou19/11/2022941
Paracetamollen24/12/2022538
Verleden tijd22/04/20231529
Hypnose22/07/20234619
Champions League (Flemming & Boef)18/11/2023932
Alles op gevoel (Flemming / Zoë Tauran / Ronnie Flex)13/01/2024227
Hoop dat jij me mist08/06/2024733
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flemming12/11/2022288
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Flemming [NL] - Paracetamollen (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
******
Geweldige single weer! De volle bak.

Bearcat
**
Niet veel aan

hugo1960
***
Redelijk nummer. Beetje druk van stof.

AsItWas
*
Doelgroep 10-13 jarige meisjes. Wat een Bagger!

Patrick3
******
Topschijf

chartwatchNL
****
Ok pop-hiphop track van de zanger uit Vught die hiermee zijn 4e top 10 zou scoren.

Marcel69
******
Pareltje!

Jeroen68
****
best goed

De Tsjap
*****
De revelatie van 2022 heeft het allemaal: De looks, de beat, pakkende teksten en een frisse uitstraling. Zalig nummer ook.

xl3
*
Niet te geloven dit... wat een Bagger

mariamg
*
Net als je denkt het kan niet erger... LOL

TBasten
*
parel... LoL

JJannick
*

*
ik heb geen eer en geen geweten en vooral een slechte ethiek

de platenbazen vullen mijn broekzakken voor dit soort muziek

Ik mompel gerecyclede beats vol met poëzie van het niveau Louis Van Gaal "toen de cirkel rond was"

luister maar niet maar rock&roll, soul en blues, want mijn muzikale bijdragen zijn eerste klas

vDijKv
*
paraceta- mollen - serieus , mijn G... :-)
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?