Frank Verkooyen - Geluk in alles

Cover Frank Verkooyen - Geluk in alles
Digital
Nationaleartiestenparade 8718403113624 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Radio NL:17/10/2020 / Piek: 17 / Weken: 19

Tracks

02/10/2020
Digital Nationaleartiestenparade 8718403113624 [nl] / EAN 8718403113624
Toon detailsAlles beluisteren
1.Geluk in alles
3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36Geluk in allesNationaleartiestenparade
8718403113624
Single
Digital
02/10/2020

Frank Verkooyen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vrij met mij31/05/2008634
Voel de Sirtaki25/10/2008366
Kom, wie wil er met mij dansen31/01/2009438
Ineens gaat het leven!06/06/2009557
In de wolken17/10/20093610
Dans de hele nacht met mij03/04/2010557
Kom in mijn armen13/11/2010775
Ze zeggen23/04/2011278
Voorbij13/08/2011307
Dit is mijn kroeg03/03/2012574
Niet vertellen dat je van me houdt16/03/2013713
Jij en ik (Jolanda Zoomer & Frank Verkooyen)08/06/2013753
Jou nog om me heen02/11/2013526
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In de wolken09/01/2010864
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?