Frank van Etten - Lach, leef, huil & bid

Cover Frank van Etten - Lach, leef, huil & bid
Digital
Toekomst / White Villa 8720205101709 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Radio NL:10/10/2020 / Piek: 5 / Weken: 20

Tracks

04/09/2020
Digital Toekomst / White Villa 8720205101709 [nl] / EAN 8720205101709
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lach, leef, huil & bid
2:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:37Lach, leef, huil & bidToekomst / White Villa
8720205101709
Single
Digital
04/09/2020

Frank van Etten   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een lange hete zomer22/07/2006932
Ik ben een vagabundo01/11/2008685
Hallelujah09/01/2010941
Geef mij vannacht17/03/2012238
Kijk naar de zon01/09/2012346
Vader en zoon03/11/2012307
Ik laat het over aan de liefde23/03/2013514
Als je lacht20/07/2013207
Grijp je kans & voel je vrij26/10/2013335
Jij bent niet meer die man van toen21/12/20134110
Ik leef vandaag14/06/2014488
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Voor altijd samen10/04/2004672
Zo ben ik09/04/2005822
Mijn gevoel10/02/2007287
Niet meer die man van toen04/04/201577
Mijn zigeunerhart25/02/2017411
Een jongen van de straat05/12/2020303
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6Frank van Etten - Lach, leef, huil & bid (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Prachtige single
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?