Frank van Etten & Outsiders - Huisje op wielen (Outsiders Remix)

Cover Frank van Etten & Outsiders - Huisje op wielen (Outsiders Remix)
Digital
NRGY 8719884081457 (nl)

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/04/2023 (Positie 87)
Laatste week notering:26/08/2023 (Positie 98)
Piekpositie:87 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:25739 (17 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 87 / Weken: 2

Tracks

03/12/2021
Digital NRGY 8719884081457 [nl] / EAN 8719884081457
Toon detailsAlles beluisteren
1.Huisje op wielen (Outsiders Remix)
3:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Huisje op wielen (Outsiders Remix)NRGY
8719884081457
Single
Digital
03/12/2021

Frank van Etten   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een lange hete zomer22/07/2006932
Ik ben een vagabundo01/11/2008685
Hallelujah09/01/2010941
Geef mij vannacht17/03/2012238
Kijk naar de zon01/09/2012346
Vader en zoon03/11/2012307
Ik laat het over aan de liefde23/03/2013514
Als je lacht20/07/2013207
Grijp je kans & voel je vrij26/10/2013335
Jij bent niet meer die man van toen21/12/20134110
Ik leef vandaag14/06/2014488
Huisje op wielen (Outsiders Remix) (Frank van Etten & Outsiders)01/04/2023872
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Voor altijd samen10/04/2004672
Zo ben ik09/04/2005822
Mijn gevoel10/02/2007287
Niet meer die man van toen04/04/201577
Mijn zigeunerhart25/02/2017411
Een jongen van de straat05/12/2020303
 

Outsiders [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vaderland (Outsiders / Jebroer / The Darkraver)22/07/2017761
Flitsmeister (Jebroer x Outsiders)20/04/2019942
Huisje op wielen (Outsiders Remix) (Frank van Etten & Outsiders)01/04/2023872
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Frank van Etten & Outsiders - Huisje op wielen (Outsiders Remix) (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
*****
Heel tof nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?