Frans Duijts & Django Wagner - In ons café

Cover Frans Duijts & Django Wagner - In ons café
Digital
Captain Rob 520489786 (nl)

Charts

Binnenkomst:05/05/2012 (Positie 38)
Laatste week notering:21/07/2012 (Positie 74)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:11439 (390 Punten)
Download:12/05/2012 / Piek: 41 / Weken: 2
Radio NL:05/05/2012 / Piek: 2 / Weken: 8
Oranje Top 30:21/04/2012 / Piek: 6 / Weken: 23
In de landen:
nl  Piek: 29 / Weken: 8

Tracks

18/04/2012
Digital Captain Rob 520489786 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.In ons café
  3:39
2.Frans Duijts - Papa
  2:32
   
07/05/2012
Promo - Digital ARS 00602537052394 (UMG) [be] / EAN 0602537052394
Toon detailsAlles beluisteren
1.In ons café
  3:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Alles met je delenARS
2797617
Album
CD
02/03/2012
3:39In ons caféCaptain Rob
520489786
Single
Digital
18/04/2012
3:38In ons café [Promo]ARS
00602537052394
Single
Digital
07/05/2012
3:38De Vlaamse 10 - ZomereditieARS
3708611
Compilatie
CD
22/06/2012
3:38Ment TV presenteert de Vlaamse top 10 - Het beste van 2012ARS
3722716
Compilatie
CD
30/11/2012
»» alles tonen

Frans Duijts   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samen op het strand21/07/2007822
Jij denkt maar dat je alles mag van mij15/03/20083226
Komt er voor mij dan ook 'n dag08/11/20081412
Lieveling31/01/2009229
Nee, niet zeggen hoe ik leven moet06/06/2009279
Ik mis je09/01/2010412
Altijd te laat naar bed15/05/20101012
Lach en leef je dromen21/08/2010189
Kom terug bij mij27/11/2010285
Morgen is pas morgen23/04/201119
Laat me nooit alleen21/01/2012128
In ons café (Frans Duijts & Django Wagner)05/05/2012298
Ga maar vast slapen03/11/2012208
Blijf vannacht bij mij08/06/2013139
Huil niet om mij28/09/2013175
De allerlaatste is van mij01/02/2014377
Frans Duits (Donnie & Frans Duijts)03/04/20211017
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo ben ik mezelf04/10/20087104
Denken dat je alles mag...06/06/20093915
Leef je droom27/02/2010243
Alles met je delen10/03/2012130
Oud & vertrouwd02/11/2013519
10 jaar - Mijn grootste hits tot nu toe14/11/20151412
Tijdloos29/10/2016157
Muziek is ons leven (Echte Vrienden)23/09/2017164
 

Django Wagner   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kali25/04/20091723
Mooie blauwe ogen10/10/2009916
Mijn naam dat is Marina06/03/2010510
Maar toch blijf jij me trouw05/06/20101610
Ik geniet zo van het leven30/10/2010236
Ik kom naar huis (met Kerstmis)11/12/2010156
Die mooie ogen (hebben mij bedrogen)26/03/2011159
Zwarte haren, zwoele gitaren23/07/201158
Eenzaam alleen en verloren29/10/20112015
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)10/12/2011544
In ons café (Frans Duijts & Django Wagner)05/05/2012298
Als jij niet kiezen kan28/07/20121019
Die ene mooie vrouw08/12/20121910
Dat ene moment06/04/20132213
Wij dansen samen de bossa nova10/08/2013119
Vanaf vandaag (Django Wagner & Peter Beense)17/05/2014218
Vlinders (Django Wagner & Antje Monteiro)23/08/2014524
Ik droom van een kerstfeest13/12/2014213
Ik hou nog steeds van jou18/04/2015571
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kali28/11/20092853
Mijn gevoel23/04/2011748
Als de nacht...13/10/2012354
Samen...31/05/2014325
Samen... - Live In Concert29/11/2014216
Mijn muziek, mijn passie16/05/2015121
Emoties03/09/2016211
Muziek is ons leven (Echte Vrienden)23/09/2017164
Kerst met Django29/12/2018901
10 Jaar - Het beste van08/06/2019601
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kali - De videoclips [DVD]02/10/2010126
Als de nacht...in Macedonië [DVD]14/09/2013416
Samen... - Live In Concert [DVD]29/11/2014134
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.67Frans Duijts & Django Wagner - In ons café (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
*****
Breng dit maar uit op single.Hier zit een dikke hit in.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Ik ben bang dat de meeste mensen niet zitten te wachten op deze samenwerking in hun café met deze recessie, anno voorjaar 2012 !!! Maar laten we maar positief blijven en hopen op verbetering en toch wat succes ☺!!!

chartmeester
**
Waar is Peter Beense, die zou er toch nog tussen passen? Wel gezellig voor in de bruine kroeg! Maar voor thuis op de radio, nou nee.

RV
****
Ik zou het zelf inderdaad nooit kopen, maar om dit nou superslecht te noemen...? Nee, het is best een lekker nummer, dus geen onvoldoende!

hollandfan
***
Best een leuk nummer, maar om dit nou fantastisch te noemen? Nee dus!

6470hans
*
ik heb zo genoeg van die camping muziek.

BingTheKing
***
matig

Rootje
*
Lekker in jullie café blijven. Buiten de kroeg hoeven we dit gekweel niet te horen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?