Gabriel Rios - En vivo

Cover Gabriel Rios - En vivo
CD
Megadisc MDC 7594 (be)

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/12/2005 (Positie 72)
Laatste week notering:08/04/2006 (Positie 95)
Piekpositie:40 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:7007 (383 Punten)
Alternative:31/12/2005 / Piek: 7 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 40 / Weken: 13
be  Piek: 27 / Weken: 26 (V)

Tracks

14/11/2005
CD Megadisc MDC 7594 [be] / EAN 5425006585941
Toon detailsAlles beluisteren
1.Papo (Live At A Theatre)
  3:41
2.Let It Go (Live At A Theatre)
  3:47
3.Broad Daylight (Live At A Theatre)
  3:25
4.Bones Bugalu (Live At A Theatre)
  5:31
5.Ghostboy (Live At A Theatre)
  3:08
6.Burn (Live At A Theatre)
  3:57
7.Santera (Live At A Theatre)
  4:30
8.Tu no me quieres (Live At A Theatre)
  3:09
9.Unrock (Live At A Theatre)
  3:35
10.I Wanna Be Like You (Live At A Theatre)
  3:11
   

Gabriel Rios   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Broad Daylight28/01/20062123
Gold18/10/20146117
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ghostboy14/05/20052434
En vivo24/12/20054013
Angelhead21/04/20073411
This Marauder's Midnight12/12/2015951
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?