Garbage - No Gods No Masters

Cover Garbage - No Gods No Masters
Digital
Infectious / BMG Rights 4050538662870
Cover Garbage - No Gods No Masters
CD
Infectious INFECT644CD

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/06/2021 (Positie 79)
Laatste week notering:19/06/2021 (Positie 79)
Piekpositie:79 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:15969 (22 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 13 / Weken: 2
de  Piek: 6 / Weken: 2
at  Piek: 13 / Weken: 1
fr  Piek: 40 / Weken: 2
nl  Piek: 79 / Weken: 1
be  Piek: 134 / Weken: 2 (V)
  Piek: 10 / Weken: 5 (W)
it  Piek: 63 / Weken: 1
es  Piek: 35 / Weken: 1
pt  Piek: 48 / Weken: 1
au  Piek: 5 / Weken: 1
nz  Piek: 34 / Weken: 1

Tracks

11/06/2021
CD Infectious INFECT644CD / EAN 4050538662917
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Men Who Rule The World
  4:27
2.The Creeps
  3:33
3.Uncomfortably Me
  3:16
4.Wolves
  4:16
5.Waiting For God
  4:04
6.Godhead
  4:08
7.Anonymous XXX
  4:07
8.A Woman Destroyed
  5:32
9.Flipping The Bird
  3:37
10.No Gods No Masters
  4:31
11.This City Will Kill You
  4:36
   
11/06/2021
LP BMG Rights 405053866288 / EAN 4050538662887
Toon detailsAlles beluisteren
   
11/06/2021
Digital Infectious / BMG Rights 4050538662870 / EAN 4050538662870
Toon detailsAlles beluisteren
   
11/06/2021
CD BMG Rights 405053867001 / EAN 4050538670011
Toon detailsAlles beluisteren
   

Garbage   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Only Happy When It Rains07/09/1996364
Push It09/05/1998773
I Think I'm Paranoid08/08/1998941
The World Is Not Enough27/11/1999488
Androgyny29/09/2001714
Cherry Lips19/01/2002803
Why Do You Love Me16/04/20051001
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Garbage29/06/19963319
Version 2.023/05/19982222
Beautifulgarbage06/10/2001245
Bleed Like Me16/04/2005286
Not Your Kind Of People19/05/2012682
Strange Little Birds18/06/2016661
No Gods No Masters19/06/2021791
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Garbage - No Gods No Masters (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?