Glades, Ismo & 3robi - Zme3

Cover Glades, Ismo & 3robi - Zme3
Digital
Ismo 8719689188627 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/02/2019 (Positie 62)
Laatste week notering:16/02/2019 (Positie 62)
Piekpositie:62 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23660 (39 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 62 / Weken: 1

Tracks

08/02/2019
Digital Ismo 8719689188627 [nl] / EAN 8719689188627
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zme3
2:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:53Zme3Ismo
8719689188627
Single
Digital
08/02/2019

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morocash28/05/20165312
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Blijven geloven (Ismo feat. Soufiane Eddyani)29/10/2016621
Comes And Goes03/12/2016663
Media14/01/2017522
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Eh niffo30/09/2017801
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
Ntiya (Ismo feat. Latifah)30/06/2018991
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
Niet voor mij (Ismo & Madina)19/01/20193611
Aan de kant (Ismo feat. Lijpe, Riffi & Fatah)26/01/2019531
Zme3 (Glades, Ismo & 3robi)16/02/2019621
Hmed Rabi (Lijpe feat. Achie Touf & Ismo)20/07/2019701
Summer (Madina feat. Ismo)20/07/2019991
Tot de dood (Ismo feat. Lijpe)23/11/2019343
Voor elkaar (Ismo & Madina)25/01/2020931
Mute (Défano Holwijn feat. Ismo)29/02/2020981
Snap (Ismo feat. Nass)11/07/2020791
Combos (Ismo, Nass & Riffi)22/08/2020981
Te laat (Ismo, Madina & Nass)16/01/2021931
In Love met die Paper (Glades, Ismo & Lijpe)17/07/2021871
Vast in de Game12/02/20221001
Op me Life (Ismo feat. Nass)16/07/2022951
Ik kom naar je toe (Ismo feat. Nass)21/01/2023821
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/2015421
Nu of nooit30/01/20161632
De waarheid 214/01/2017417
Transformatie23/12/2017816
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/2018240
Onverwachts30/06/2018108
Gedachtegang26/01/2019312
Power30/11/2019154
Spiegelbeeld13/02/2021154
 

3robi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sinds een puber (LouiVos X Kingsize X 3robi)18/02/2017971
Donnie Bankoe Barkie (Mula B, LouiVos & 3robi)18/03/2017641
Westside (Josylvio feat. 3robi & Killer Kamal)08/04/20173212
Cartier (Dopebwoy feat. Chivv & 3robi)01/07/2017534
Badman Ollo (Bizzey, Yung Felix & Josylvio feat. 3robi)15/07/20175922
Een beetje (Glades feat. Lijpe & 3robi)02/09/2017379
Where I Come From (Zack Ink feat. LouiVos & 3robi)16/09/2017781
Rwina (PYRAMIDS x 3robi)23/09/2017653
Barz14/10/2017792
Chap die Rappers (LouiVos feat. Mula B, 3robi, Kingsize & Iliass)04/11/2017471
Darbas (3robi feat. Mula B & LouiVos)09/12/2017512
Anders (3robi feat. Sevn Alias & Josylvio)16/12/2017521
Casablanca / Marrakech (3robi feat. Bartofso)16/12/2017741
Jonge jongen naar de top16/12/2017751
Owjee16/12/2017851
Gekke leven (3robi feat. Lijpe)16/12/2017901
Boss Like That (Sjaak & Sidney Samson feat. 3robi)10/02/2018871
Jompo (Josylvio feat. 3Robi)03/03/2018183
DM's ($hirak feat. Adje, 3robi & Josylvio)07/04/2018442
Migraine (Kevin feat. 3robi)07/04/2018621
Vuurwerk (Spanker feat. Josylvio, Lijpe & 3robi)14/04/2018187
Gang (Mula B feat. 3Robi)14/04/2018352
Lijst (Esko feat. Bartofso, 3robi & Mula B)21/04/2018383
Stacks (Vic9 feat. 3Robi)09/06/2018941
Nog steeds (LouiVos feat. 3robi & Idaly)16/06/2018206
FML (Yung Felix feat. Mula B & 3robi)01/09/2018731
Ik zweer het je (Young Ellens, 3robi & Esko)22/09/2018217
Extreem (Bartofso feat. 3robi & Mula B)29/09/2018891
Enge loesoe (JoeyAK feat. Drechter & 3robi)20/10/2018691
Dix millions de dollars (3robi feat. Lacrim)03/11/2018531
Risico's15/12/2018901
Wilde Westen - Megasessie - 101Barz (LouiVos, Mula B, 3robi, Iliass, Kingsize, Bartofso, Scarface, Boegie & Knaller)19/01/2019971
Wazabi26/01/201967
Zme3 (Glades, Ismo & 3robi)16/02/2019621
Money Baby (Josylvio feat. 3robi)13/04/2019105
Walou crisis (Dopebwoy feat. 3robi & Mula B)20/04/20191025
Fra33327/04/2019651
Linkerbaan (Bizzey feat. 3robi)15/06/2019851
Cheeba (Jack x 3robi)13/07/2019541
Bangalang (Yung Felix feat. Poke & 3robi)27/07/2019452
Sterk26/10/2019651
Fack die haters16/11/2019762
3chiri (SRNO feat. 3robi & Djezja)30/11/2019533
Dinero (3robi feat. Ashafar)21/12/2019491
Barcelona25/01/2020921
Champagne Papi (Dopebwoy, 3robi & Boef feat. SRNO)05/09/2020310
Monsieur (Henkie T feat. 3Robi)05/09/2020581
Marbella (Dopebwoy, 3robi & SRNO)24/10/2020355
Quarantaine sessie #2 (Boef feat. 3robi)12/12/2020152
3andak Dough20/02/2021771
Noncha (Jack feat. 3robi & SRNO)27/02/2021731
Animals (Broederliefde feat. 3robi)06/03/2021413
Nike Tech (Ashafar feat. Mula B, Josylvio, 3robi & JoeyAK)20/03/20211115
Geen cartoon27/03/2021622
Etages (Ice x 3robi)03/04/2021453
Hele enge flex (3robi feat. Josylvio & Monsif)10/04/2021811
Validé (Bryan Mg, 3robi & SRNO)17/04/2021683
Rebels03/07/2021831
Slide (Yssi SB feat. 3robi)10/07/2021512
Montana (SRNO & 3robi feat. Henkie T & Bryan Mg)18/09/2021503
Bye Bye16/10/2021791
Cantona (3robi & Ashafar)12/02/2022791
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jonge jongen naar de top16/12/2017132
Jonge jongen naar de top 226/12/2020514
Flex Mood (SRNO & 3robi)12/03/2022213
 

Glades [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een beetje (Glades feat. Lijpe & 3robi)02/09/2017379
Paranoia (Glades, Mula B & Ali B feat. Lijpe)30/12/2017774
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
Hongersnood (Glades, Lijpe & Ali B)17/11/2018362
Zme3 (Glades, Ismo & 3robi)16/02/2019621
Pauze (Glades & Lijpe)06/07/2019632
Nu heb ik paper (Glades, Lijpe & Boef)04/01/2020174
In Love met die Paper (Glades, Ismo & Lijpe)17/07/2021871
Chance pakken (Glades x Lijpe x Boef)01/10/2022382
Loro piana (Glades / Henkie T / Josylvio)11/02/2023434
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Onderscheiding02/03/2019227
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2Glades, Ismo & 3robi - Zme3 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Moet eerlijk bekennen dat ik de muziek (instrumentaal) leuk vind !!! Maar daar is dan ook alles mee gezegd !!! Deed dan ook helemaal niets in de Nederlandse hitlijsten, februari 2019☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?