Goldband - Noodgeval

Cover Goldband - Noodgeval
Digital
Goldband 8720205395115 (nl)

Charts

Binnenkomst:27/08/2022 (Positie 51)
Laatste week notering:04/05/2024 (Positie 78)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:86
Positie aller tijden:15 (5953 Punten)
Airplay:17/09/2022 / Piek: 4 / Weken: 8
Radio NL:17/09/2022 / Piek: 1 / Weken: 12
Single Tip:09/07/2022 / Piek: 11 / Weken: 7
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 86
be  Piek: 3 / Weken: 32 (V)

Tracks

09/07/2021
Digital Goldband 8720205395115 [nl] / EAN 8720205395115
Toon detailsAlles beluisteren
1.Noodgeval
  3:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34NoodgevalGoldband
8720205395115
Single
Digital
09/07/2021
3:34Betaalbare romantiekGoldband
8720205395511
Album
Digital
13/08/2021
3:32MNM Big Hits - Best Of 2022Universal
539.761-2
Compilatie
CD
18/11/2022

Goldband   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Noodgeval27/08/2022486
Witte was27/08/2022697
Stiekem (Maan & Goldband)12/11/2022188
Rommel22/04/20232011
Allang niet meer van jou (Mula B feat. Goldband)16/12/202371
You & Me06/04/2024534
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Betaalbare romantiek21/08/20212118
Samen tegen elkaar22/06/202424
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.35Goldband - Noodgeval (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Eigenlijk is dit nog wel leuke muziek in mijn ogen. Een voldoende is dus wel verdiend.

Gunther1983
*
bagger van de ergste soort en totaal niet luisterbaar

Bearcat
*
Niet mijn ding

AsItWas
******
wat een hit
Laatst gewijzigd: 07/08/2023 03:31

Bert E.
******
Kende de groep niet. Maar wat een lekkere muziek. Ik zag op Youtube het live concert at Lowlands 2022.
Laatst gewijzigd: 20/09/2022 23:42

Rene1
***
Het lijkt erop dat dit een grote hit voor Goldband moet worden. Deze week nog weer Topsong bij Radio 2, terwijl ze al een aantal weken in de Single Top en Top 40 staan.
Leuk, maar erg gehyped.

wvernooij
******
Top nummer van een top formatie.

Patrick3
******
Topschijf

Jeroen68
*****
gruwelijk 80s retro, lekker hoor

Brutusfuratu
***
Deze vind ik persoonlijk maar matig!

chartwatchNL
*****
Goede pop track van de Haagse band welke na een sterk optreden op Lowlands opeens wel de aandacht kreeg.

Topbart
****
ik houd totaal niet van de Nederlandstalige kutmuziek die tegenwoordig gemaakt wordt, omdat het allemaal middelmatig is. Voor dit nummer kan ik een uitzondering maken, omdat het me weer een beetje doet denken aan de Nederlandstalige muziek die in de 80's gemaakt werd. Dit nummer had ook van Het Goede Doel kunnen zijn. Klinkt goed!

mariamg
*****
wat een hit in NL
Laatst gewijzigd: 04/08/2023 23:47

vDijKv
*****
bijna een jaar top 100 en nog steeds een hit
Laatst gewijzigd: 04/08/2023 23:46
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?