Green Day - ¡Tré!

Cover Green Day - ¡Tré!
CD
Reprise 9362-49486-4

Album

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/12/2012 (Positie 30)
Laatste week notering:12/01/2013 (Positie 94)
Piekpositie:30 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:10431 (158 Punten)
Combialbum:15/12/2012 / Piek: 37 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 14 / Weken: 5
de  Piek: 17 / Weken: 7
at  Piek: 8 / Weken: 6
fr  Piek: 80 / Weken: 3
nl  Piek: 30 / Weken: 5
be  Piek: 36 / Weken: 16 (V)
  Piek: 57 / Weken: 14 (W)
se  Piek: 30 / Weken: 2
fi  Piek: 41 / Weken: 3
no  Piek: 20 / Weken: 1
dk  Piek: 38 / Weken: 1
it  Piek: 17 / Weken: 14
es  Piek: 41 / Weken: 6
au  Piek: 22 / Weken: 2
nz  Piek: 16 / Weken: 2

Tracks

07/12/2012
CD Reprise 9362-49486-4 (Warner) / EAN 0093624948643
Toon detailsAlles beluisteren
1.Brutal Love
  4:54
2.Missing You
  3:43
3.8th Avenue Serenade
  2:36
4.Drama Queen
  3:07
5.X-Kid
  3:41
6.Sex, Drugs & Violence
  3:32
7.A Little Boy Named Train
  3:37
8.Amanda
  2:28
9.Walk Away
  3:45
10.Dirty Rotten Bastards
  6:26
11.99 Revolutions
  3:49
12.The Forgotten
  4:58
   
07/12/2012
CD Reprise 9362-49460-0 (Warner) / EAN 0093624946007
Toon detailsAlles beluisteren
   
07/12/2012
CD Reprise 9362-49459-4 (Warner) / EAN 0093624945949
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
T-Shirt L
   
07/12/2012
CD Reprise 9362-49486-4 (Warner) / EAN 0093624948643
Toon detailsAlles beluisteren
   
07/12/2012
CD Reprise 9362-49459-5 (Warner) / EAN 0093624945956
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
T-Shirt M
   
07/12/2012
CD Reprise 9362-49459-1 (Warner) / EAN 0093624945918
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
T-Shirt XL
   
08/02/2013
LP Reprise 9362-49483-4 (Warner) / EAN 0093624948346
Toon detailsAlles beluisteren
   

Green Day   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Basket Case12/11/1994394
When I Come Around01/07/1995337
American Idiot11/09/2004378
Boulevard Of Broken Dreams04/12/20042511
Wake Me Up When September Ends09/07/20054410
The Saints Are Coming (U2 and Green Day)11/11/200619
Working Class Hero23/06/2007395
Know Your Enemy25/04/2009627
21 Guns25/07/2009893
Oh Love28/07/2012881
Let Yourself Go15/09/2012991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dookie28/01/1995543
Insomniac21/10/19952211
Nimrod01/11/1997803
Warning:28/10/2000841
American Idiot25/09/2004466
Bullet In A Bible19/11/20052612
21st Century Breakdown23/05/2009449
Awesome As F**k26/03/201197
¡Uno!29/09/201287
¡Dos!17/11/2012135
¡Tré!15/12/2012305
Revolution Radio15/10/2016415
Greatest Hits: God's Favorite Band25/11/2017771
Father Of All...15/02/2020152
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heart Like A Hand Grenade [DVD]21/11/2015141
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.78Green Day - ¡Tré! (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Ook op dit album van Green Day is de muziek toch vooral van het goed geslaagde soort.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?