HIM - And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)

Cover HIM - And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)
Cover
Cover HIM - And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)
CD
Super Sonic / RCA 82876600402

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/03/2004 (Positie 77)
Laatste week notering:08/05/2004 (Positie 100)
Piekpositie:71 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:10810 (136 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 18 / Weken: 7
de  Piek: 5 / Weken: 7
at  Piek: 9 / Weken: 6
nl  Piek: 71 / Weken: 7
be  Piek: 98 / Weken: 1 (V)
se  Piek: 20 / Weken: 2
fi  Piek: 2 / Weken: 17
no  Piek: 32 / Weken: 1
it  Piek: 55 / Weken: 1
pt  Piek: 11 / Weken: 5

Tracks

15/03/2004
CD Super Sonic / RCA 82876603362 (BMG) / EAN 0828766033625
Toon detailsAlles beluisteren
1.And Love Said No
  4:10
2.Join Me (Razorblade Mix)
  3:39
3.Buried Alive By Love
  5:01
4.Heartache Every Moment
  3:56
5.Solitary Man
  3:38
6.Right Here In My Arms
  4:00
7.The Funeral Of Hearts
  4:29
8.In Joy And Sorrow
  3:59
9.Your Sweet 666
  3:56
10.Gone With The Sin
  4:22
11.Wicked Game
  4:04
12.The Sacrament
  4:30
13.Close To The Flame
  3:46
14.Poison Girl
  3:51
15.Pretending
  3:55
16.When Love And Death Embrace
  6:09
Extras:
DVD
   
15/03/2004
CD Super Sonic / RCA 82876600402 (BMG) / EAN 0828766004021
03/2004
CD RCA 349894 (BMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.And Love Said No
  4:10
2.Join Me
  3:36
3.Buried Alive By Love
  5:00
4.Heartache Every Moment
  3:56
5.Solitary Man
  3:36
6.Right Here In My Arms
  3:59
7.The Funeral Of Hearts
  4:28
8.In Joy And Sorrow
  3:58
9.Your Sweet 666
  3:57
10.Gone With The Sin
  4:21
11.Wicked Game
  4:05
12.The Sacrament
  4:30
13.Close To The Flame
  3:46
14.Poison Girl
  3:52
15.Pretending
  3:41
16.When Love And Death Embrace
  6:08
   

HIM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Join Me06/05/2000339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Razorblade Romance10/06/2000784
And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)27/03/2004717
Dark Light01/10/2005254
Venus Doom22/09/2007362
Screamworks: Love In Theory And Practice, Chapters 1-1320/02/2010441
Tears On Tape04/05/2013891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.21HIM - And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004) (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?