Harry Styles - Fine Line

Cover Harry Styles - Fine Line
Digital
Erskine / Columbia 886448022213
Cover Harry Styles - Fine Line
LP
Erskine / Columbia 19439705141
Cover Harry Styles - Fine Line
LP Black & White Coloured Vinyl
Columbia 0194397116816
Cover Harry Styles - Fine Line
LP Green Coke Bottle Clear Vinyl
Columbia 194397051513

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/12/2019 (Positie 1)
Laatste week notering:20/04/2024 (Positie 44)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:227
Positie aller tijden:10 (18131 Punten)
Vinyl 33:21/12/2019 / Piek: 1 / Weken: 148
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 177
de  Piek: 14 / Weken: 200
at  Piek: 4 / Weken: 211
fr  Piek: 36 / Weken: 156
nl  Piek: 1 / Weken: 227
be  Piek: 1 / Weken: 227 (V)
  Piek: 19 / Weken: 224 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 153
fi  Piek: 5 / Weken: 154
no  Piek: 2 / Weken: 149
dk  Piek: 4 / Weken: 168
it  Piek: 7 / Weken: 162
es  Piek: 6 / Weken: 157
pt  Piek: 1 / Weken: 219
au  Piek: 1 / Weken: 203
nz  Piek: 1 / Weken: 171

Tracks

13/12/2019
CD Erskine / Columbia 19439705122 (Sony) / EAN 0194397051223
13/12/2019
Digital Erskine / Columbia 886448022213 (Sony) / EAN 0886448022213
Toon detailsAlles beluisteren
1.Golden
  3:28
2.Watermelon Sugar
  2:54
3.Adore You
  3:27
4.Lights Up
  2:52
5.Cherry
  4:19
6.Falling
  4:00
7.To Be So Lonely
  3:12
8.She
  6:02
9.Sunflower, Vol. 6
  3:41
10.Canyon Moon
  3:09
11.Treat People With Kindness
  3:17
12.Fine Line
  6:18
   
13/12/2019
LP Erskine / Columbia 19439705141 (Sony) / EAN 0194397051414
13/12/2019
Black & White Coloured Vinyl - LP Columbia 0194397116816 (Sony) / EAN 0194397116816
13/12/2019
Green Coke Bottle Clear Vinyl - LP Columbia 194397051513 (Sony) / EAN 0194397051513
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Golden
  3:28
2.Watermelon Sugar
  2:54
3.Adore You
  3:27
4.Lights Up
  2:52
5.Cherry
  4:19
6.Falling
  4:00
7.To Be So Lonely
  3:12
8.She
  6:02
LP 2:
1.Sunflower, Vol. 6
  3:41
2.Canyon Moon
  3:09
3.Treat People With Kindness
  3:17
4.Fine Line
  6:18
   

Harry Styles   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sign Of The Times15/04/20172614
Sweet Creature20/05/2017781
Lights Up19/10/2019367
Watermelon Sugar23/11/2019474
Adore You14/12/20192426
Golden07/11/2020557
As It Was09/04/2022190
Late Night Talking28/05/2022626
Music For A Sushi Restaurant28/05/2022143
Satellite10/06/2023492
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Harry Styles20/05/20171230
Fine Line21/12/20191227
Harry's House28/05/20221100
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.87Harry Styles - Fine Line (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.

Boterbloem
******
Zo’n artistiek album, onder de indruk en on repeat

gherkin
*****
Ook met dit tweede soloalbum van Harry Styles heb ik eigenlijk geen problemen. Mooie voldoende waard dus als je het mij vraagt.

Larry28
******
Das beste Album des Jahres!!!

Kaahu Leef
****
This album is very interesting but in a good way. I really enjoy the genre arrangements on here than his debut album. Lot of psychedelic and old school rock sounds on here but done it exceptionately well. Adore You is one of my favourite song ever and I am getting to like Watermellon Sugar as well. There were a few tracks I enjoy the most especially Treat People With Kindness, Sunflower, Vol.6 and Canyon Moon. Although "Golden" is a grower and I would like it anytime soon, but other than that it's a nice listen.
Laatst gewijzigd: 24/12/2020 07:36

MathiasJenssen
*****
Zit goed in elkaar, Watermelon Sugar gaat niet meer uit mijn hoofd

AsItWas
******
yes
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?