Hind - Around The World

Cover Hind - Around The World
Cover

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/11/2003 (Positie 94)
Laatste week notering:01/01/2005 (Positie 82)
Piekpositie:9 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:44
Positie aller tijden:1085 (2230 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 9 / Weken: 44

Tracks

2003
CD Ariola 82876 56897 2 (BMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Something Beautiful
2.Summer All Over Again
3.Weak
  
4.Fado mae
5.Can't Let Go
6.Always
7.Nowhere To Run
8.Walkin'
9.Promise Me
10.Initiation
11.Don't Look Any Further
12.Sure As
   

Hind   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Summer All Over Again11/10/2003716
Weak21/02/20042210
Sure As21/08/2004356
Give Me A Sign10/09/2005157
Halfway Home12/11/2005751
Your Heart Belongs To Me26/04/2008166
Morgen21/11/2009178
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)26/11/201116
Make It Count30/03/2013114
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Around The World15/11/2003944
Halfway Home08/10/20053111
Crosspop16/10/201082
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Hind - Around The World (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?