Hind - Halfway Home

Cover Hind - Halfway Home
CD
Ariola 82876735952

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/10/2005 (Positie 31)
Laatste week notering:17/12/2005 (Positie 96)
Piekpositie:31 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:7525 (339 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 31 / Weken: 11

Tracks

03/10/2005
CD Ariola 82876735952 (Sony BMG) / EAN 0828767359526
Toon detailsAlles beluisteren
1.Give Me A Sign
  4:12
2.Sweet Woman-Child
  4:03
3.Ya wili
  4:13
4.Halfway Home
  3:44
5.Light Of Love
  4:32
6.Love Is The Revolution
  3:10
7.Habbaytek besaif
  4:27
8.What Is Love?
  4:08
9.Desert Of Your Heart
  3:55
10.In The Distance
  4:04
11.Say A Word
  4:32
12.I'll Go On
  4:12
13.Ashamed
  4:08
   

Hind   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Summer All Over Again11/10/2003716
Weak21/02/20042210
Sure As21/08/2004356
Give Me A Sign10/09/2005157
Halfway Home12/11/2005751
Your Heart Belongs To Me26/04/2008166
Morgen21/11/2009178
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)26/11/201116
Make It Count30/03/2013114
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Around The World15/11/2003944
Halfway Home08/10/20053111
Crosspop16/10/201082
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Hind - Halfway Home (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?