Ice feat. Pierrii - Zekerheid

Cover Ice feat. Pierrii - Zekerheid
Digital
Trifecta 886448228981 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Producer:Chahid
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:11/01/2020 / Piek: 14 / Weken: 2

Tracks

03/01/2020
Digital Trifecta 886448228981 [nl] / EAN 0886448228981
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zekerheid
2:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:26ZekerheidTrifecta
886448228981
Single
Digital
03/01/2020

Ice [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Denk aan jou (Ice & Lijpe)01/02/2020761
Etages (Ice x 3robi)03/04/2021453
Ik hoor je (Ice feat. Dystinct, Ashafar & YAM)02/04/20221001
 

Pierrii   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Overdosis30/11/2019921
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wijzer met de tijd28/10/2017215
Overdosis30/11/2019105
Ogen dicht17/04/2021422
Eigen weg23/12/2023531
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1Ice feat. Pierrii - Zekerheid (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . ,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . ./. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. .. . . /
. . . . . . /.__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. ./
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. . . . . . . ._\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Oeps !!! Afschieten naar de maan, das pas zekerheid !!! Geen woorden over vuil maken ☺!!!

Rootje
*
Met zekerheid te zeggen dat dit enorme bagger is.
Zijn velen het mee eens in nederland, want dit maaksel deed niks in welke hitlijst dan ook.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?