Imagine Dragons - I Was Me

Cover Imagine Dragons - I Was Me
Cover

Nummer

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
fr  Piek: 82 / Weken: 2
be  Tip (V)
  Tip (W)

Imagine Dragons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Radioactive05/01/20134235
On Top Of The World27/07/20131433
Demons15/02/20142745
Warriors04/10/2014664
I Bet My Life29/11/20146313
Sucker For Pain (Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons feat. Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors)13/08/20163016
Believer25/02/20174033
Thunder20/05/20172143
Whatever It Takes01/07/20174023
Born To Be Yours (Kygo & Imagine Dragons)23/06/20183618
Natural18/08/20181725
Bad Liar17/11/20183622
Heart Upon My Sleeve (Avicii feat. Imagine Dragons)15/06/2019961
Follow You20/03/20212621
Wrecked10/07/20215313
Enemy (Imagine Dragons x JID)20/11/2021631
Bones26/03/20224515
Sharks02/07/20225911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Night Visions09/02/20133194
Smoke + Mirrors21/02/2015623
Evolve01/07/20172220
Origins17/11/2018370
Mercury - Act 111/09/2021622
Mercury - Acts 1 & 209/07/2022434
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smoke + Mirrors Live [DVD]11/06/2016231
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.78Imagine Dragons - I Was Me (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Fijn plaatje van deze groep.

Jan lul
******
.

Snormobiel Beusichem
**
▒ Een wat zeurderig, geflopt gitaar en zang plaatje uit half begin oktober 2015 door de Amerikaanse indierock formatie uit Las Vegas: "Imagine Dragons" (☼ 2008) !!! Komt net iets te kort voor de voldoende ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?