Imagine Dragons - Origins

Cover Imagine Dragons - Origins
CD
KIDinaKORNER / Interscope 00602577167935
LP
KIDinaKORNER / Interscope 00602577167959

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/11/2018 (Positie 3)
Laatste week notering:28/03/2020 (Positie 99)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:70
Positie aller tijden:534 (3406 Punten)
Combialbum:17/11/2018 / Piek: 3 / Weken: 20
Vinyl 33:29/12/2018 / Piek: 1 / Weken: 10
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 61
de  Piek: 6 / Weken: 44
at  Piek: 2 / Weken: 37
fr  Piek: 5 / Weken: 112
nl  Piek: 3 / Weken: 70
be  Piek: 6 / Weken: 74 (V)
  Piek: 7 / Weken: 121 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 31
fi  Piek: 4 / Weken: 12
no  Piek: 2 / Weken: 28
dk  Piek: 6 / Weken: 4
it  Piek: 5 / Weken: 66
es  Piek: 6 / Weken: 37
pt  Piek: 3 / Weken: 33
au  Piek: 4 / Weken: 21
nz  Piek: 3 / Weken: 15

Tracks

09/11/2018
CD KIDinaKORNER / Interscope 00602577167935 (UMG) / EAN 0602577167935
09/11/2018
Digital KIDinaKORNER / Interscope 00602577199196 (UMG) / EAN 0602577199196
23/11/2018
MC KIDinaKORNER / Interscope 7722405 (UMG) / EAN 0602577224058
Toon detailsAlles beluisteren
1.Natural
  3:09
2.Boomerang
  3:07
3.Machine
  3:01
4.Cool Out
  3:37
5.Bad Liar
  4:20
6.West Coast
  3:37
7.Zero
  3:30
8.Bullet In A Gun
  3:24
9.Digital
  3:21
10.Only
  3:00
11.Stuck
  3:10
12.Love
  2:46
   
09/11/2018
Deluxe Edition - CD KIDinaKORNER / Interscope 00602577189760 (UMG) / EAN 0602577189760
09/11/2018
Digital KIDinaKORNER / Interscope 00602577199219 (UMG) / EAN 0602577199219
Toon detailsAlles beluisteren
1.Natural
  3:09
2.Boomerang
  3:07
3.Machine
  3:02
4.Cool Out
  3:38
5.Bad Liar
  4:20
6.West Coast
  3:37
7.Zero
  3:31
8.Bullet In A Gun
  3:25
9.Digital
  3:21
10.Only
  3:00
11.Stuck
  3:11
12.Love
  2:46
13.Birds
  3:39
14.Burn Out
  4:34
15.Real Life
  4:07
Bonus Track
16.Kygo & Imagine Dragons - Born To Be Yours
  3:13
   
21/12/2018
LP KIDinaKORNER / Interscope 00602577167959 (UMG) / EAN 0602577167959
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Natural
  3:09
2.Boomerang
  3:07
3.Machine
  3:02
4.Cool Out
  3:38
5.Bad Liar
  4:20
6.West Coast
  3:37
7.Zero
  3:31
8.Bullet In A Gun
  3:25
LP 2:
1.Digital
  3:21
2.Only
  3:00
3.Stuck
  3:11
4.Love
  2:46
5.Birds
  3:39
6.Burn Out
  4:34
7.Real Life
  4:07
   

Imagine Dragons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Radioactive05/01/20134235
On Top Of The World27/07/20131433
Demons15/02/20142745
Warriors04/10/2014664
I Bet My Life29/11/20146313
Sucker For Pain (Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons feat. Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors)13/08/20163016
Believer25/02/20174033
Thunder20/05/20172143
Whatever It Takes01/07/20174023
Born To Be Yours (Kygo & Imagine Dragons)23/06/20183618
Natural18/08/20181725
Bad Liar17/11/20183622
Heart Upon My Sleeve (Avicii feat. Imagine Dragons)15/06/2019961
Follow You20/03/20212621
Wrecked10/07/20215313
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Night Visions09/02/20133100
Smoke + Mirrors21/02/2015623
Evolve01/07/20172130
Origins17/11/2018370
Mercury - Act 111/09/202167
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smoke + Mirrors Live [DVD]11/06/2016231
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.81Imagine Dragons - Origins (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Henk de tank
******
Geweldig nieuw album van de dragons!

gherkin
****
Het nieuwste album van Imagine Dragons maakt wel weer kans succes te gaan kennen. Met de muziek erop is alvast niet echt veel verkeerd in mijn ogen.

Jan lul
******
Superalbum

Kaahu Niheta Witehira Leef
***
Nah they ain't got it. After the enjoyable listen of "Evolve" which is my one and only favourite Imagine Dragons album I love, I came to this one and somehow I didn't expect what I was going to hear it. And once again all the songs are very basic in the lyrical content. There is alot of duds in this one throughout the whole as well. Mainly, "Boomerang" and "West Coast" were the best highlights. They may have try and kept the same experimented sounds compared to "Evolve" but its not quite there yet. So I give this a 3 star
Laatst gewijzigd: 12/10/2019 15:58

Richard (NL)
******
Op LP gekocht en wat een uitstekend album!!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?