Intwine - Perfect

Cover Intwine - Perfect
Cover

Album

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/10/2004 (Positie 31)
Laatste week notering:01/10/2005 (Positie 83)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:3594 (899 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 18 / Weken: 28

Intwine   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Happy?01/03/2003421
Way Out19/07/2003249
Get Outta My Head15/11/2003448
Let Me Be10/04/2004504
Cruel Man21/08/20041122
Slow Down22/01/2005567
You21/05/2005249
Peace Of Mind10/06/2006843
Feel It23/09/2006244
The Chosen (Assassin's Creed) (Brainpower & Intwine)17/11/2007435
Solo26/04/2008901
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Intwine11/10/20031721
Perfect02/10/20041828
Pyrrhic Victory14/10/2006434
Kingdom Of Contradiction22/08/2009711
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?